![]() |
bmw e 30
e30 m10
|
Re: bmw e 30
salut.mi-am luat si eu un e 30 coupe rosu(poze inca nu am pentru ca nu le-am bagat in calculator).masina e de cluj(daca cunoaste cineva masina sau pe proprietar sau daca puteti sa-mi faceti si mie rost de numaru lui va rog frumos sa mi-l dati si mie.adresa proprietarului este:bld 21 decembrie nr 133 ap 77. numarul masinii este cj 92 tsa.as vrea sa dau de el ca sa-mi dea si mie fiscalu sa o trec pe numele meu.multumesc frumos
|
pune pozaa
|
1 Attachment(s)
asta e poza cu masina
|
Quote:
Daca au fost mai multi proprietari la ea de la cel trecut in carte incearca sa mergi din proprietar in proprietar poate il gasesti mai usor asa:rolleyes2 |
Daca ai totusi adresa lui, trimite-i o scrisoare in plic cu datele tale sa te contacteze
|
pai masina de la cluj a ajuns in tg jiu apoi in craiova si dupaia s-a intors iar in tg jiu.eu cred ca sunt al 3-lea proprietar.am vorbit cuun prieten din cluj sa se duca la adresa baiatului dar vad ca inca nu a ajuns.pan la urma asta o sa fac,o sa-i trimit o scrisoare
|
Quote:
stopuri inguste,bari de 90,bandouri anulate,faruri: toate 4 cu cruci de tabla in ele,praguri tuning? ah, acum am vazut k ai pus poza cu masina. desii tinde sa semene putin cred k nu este aia. pacat am fost si eu intr-o situatie de genul cu un E34, m-am zbatut destul de mult. XTC a fost la inceputuri a userului 4t @dautopor dar de atunci s-a plimbat destul de mult... |
Quote:
|
nu am numarul lui.
este userul @dautopor( dar dupa cum am zis, de la el s-a mai plimbat mult) poate te ajuta si userul @danny pintilie, el a cumparat o masina de la unul din ultimii proprietari. mai mult nu cred ca te pot ajuta, Bafta! https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ow-budget.html |
asta e masina mea suna-ma si vb ti-am trimis numarul p adresa ta de m
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning