![]() |
Se vinde MAZDA 6 Verde
3 Attachment(s)
O stiti , Mazda 6 ...
- 2003 august, - 70.000 km , - cumparata din Romania , - carte de service, - xenon, - navigatie, - computer de bord, - incalzire in scaune, - clima, - sistem audio bose cu 2 subwoofere, - oglinzi electrice,incalzite, - EBD - ABS - DSC , - 2300 cmc 16 v , - 166 cp din fabrica, - admisie k&n taifun, - evacuare borla, - jante oz 18, - articulatie sport, - garda coborata, - 30.000 euro Nr. contact- 0740 957 205 |
Re: Se vinde MAZDA 6 Verde -------------------------------------------
o stim! bafta la vanzare
|
smechera masina!!! sper sa o vinzi bine...;)
|
bafta la vanzare...super mashina...;) am admirat-o d multe ori...si p strada....si la expozitii....f frumoasa!
|
super masina. abia astept sa vad cand se vinde masina. si sa vedem cine o cumpara. chiar sunt curios.
in sfarsit, MULTA BAFTA LA VANZARE. up...up... |
1 Attachment(s)
......... inca asteapta proprietar ..........
|
Re: Se vinde MAZDA 6 Verde
Quote:
masina asta spre deosebire de M3 este UNICA,nu mai exista nici o masina ca asta,identica cu asta pe cand M3-uri sunt in bucuresti destule...;) luati-o ca pe un UP ;) |
Quote:
fa o masina , vinde-o cu 1325981624198761978236 de euro , o sa ma doara-n .. e masina ta , o vinzi cu cat vrei tu , e munca ta . hai vbim ...ok@pa. |
pacat ca nu am banii, ca la ce culoare are acum i-ti spuneam sa mi-o aduci...inca o data pacat!!! spor la vanzare e superba... in caz ca nu o vinzi cam in 5 ani pana fac rost de inca vreo 15.000 Euro ti-o iau eu :cry: .. Bafta!!!
|
:) up . . ... . . .
|
aaha... si eu... daca aveam 52476575 milioane de euro o luam... pacat ca nu am :D
Superba masina... SPOR LA VANZARE... |
a fost si pe la tembelizor parca
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning