![]() |
Logan TAV
15 Attachment(s)
Salutare tuturor !!! Sunt nou pe aici si am deci sa ma bagat si eu cu masinuta la "My Ride" PH2 din Noiembrie 2009 Preferance
Masina are 55mii/km La masina s.au facut urmatoarele modificari : -Lupe G3 xenon (6000K) -Cotiera Armster -Casetofon CD LG 4x50W -Difuzoare fata Allpine -Difuzoare spate Pioneer + Inele MDF -Huse imitatie pliele -Amplificator Sinus Live 754 -Un Subwoofer linistit [Spectron SBP1200IL] (home made) - Folie omologata RAR (LLumar) -Colantare stalpi (Carbon 3D) -Inele aeratoare in culoarea masinii -Banda leduri in plafoniera (SMD) -Pozitii LED (SMD) -Jante RH 15” 7J (gume 186/65/15) -Senzori de parcare -Toba sport (Carub) -Eleron luneta -Stopuriile spate fumurii (folie) -Prelungire bara fata RENAULT Cam astea sunt micile modificari aduse masinutei...... cateva pareri pro/contra va rog frumos.... |
Re: Logan TAV
Bravo...totul este la locul lui.
Totusi cu banii modificarilor actuale, nu te`ai gandit sa ii folosesti la un set se suspensii, sau macar jante? |
Quote:
|
Frumoasa..........si foarte important ca o tii curata!:X
|
Multumesc!!
|
10 Attachment(s)
Sa mai incarc si eu cateva poze sa nu moara topicu':D
modificari nu s.a mai facut cn stie ce...am pus doar banda cu leduri in catadioptriile de pe bara spate si am pus ploape.... si asa a iesit o mica sedinta foto cu colegu [DAR] |
frumos golanu,
dc nu ai scos oglinda din far??? eu as fi vopsito neagra si tot ce era prin interior cred ca arata mult mai bn. parerea mea. oricum e frumos si asa |
m.am gandit la asta...dar am optat sa o las asa....o sa imi cumpar alta pereche de faruri pentru ITP si pe astea o sa le desfac sa le vopsesc negru mat in interior....
|
Frumoasa. Sper sa dau o fuga pe la Calarasi si poate ne gasim la o vorba.
|
Quote:
|
foarte frum proiectul imi place.imi pari cunoscut.de unde din calarasi esti?
|
Calarasi, Comuna Dorobantu!
Tu de unde esti ? vad ca ai tot numere de CL....esti din oras ? |
din oltenita
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning