![]() |
Ajutor CD-Player / Difuzoare.
2 Attachment(s)
Salut. In primul rand vreau sa zic ca sunt total habarnist in domeniul muzica. Vreau sa imi ziceti daca e bun de ceva casetofonu asta si sa imi recomandati niste boxe second sau noi, care sa mearga cum trebuie, sa nu bazaie etc. De bass nu e mare nevoie pt ca am statie cu subwoofer. Sper sa fiu ajutat. Boxele ce le vreau sunt pt un A4 B5.
|
Re: Ajutor CD-Player / Difuzoare.
Daca nu te pricepi cat de cat, nu prea ai sanse sa obtii mari rezultate :) Cel mai bine ar fi sa te duci la uin atelier specializat sa iti puna un sistem de difuzoare pe portierele fata. Unitatea e un sony xplod, cred, fotografiile nu sunt foarte clare, eu am avut o unitate de asta cu mult timp in urma, dar nu era chiar slabuta, plus ca avea si ceva reglaje. Parerea mea e sa te duci la un atelier specializat care in functie de buget sa iti puna difuzoarele care sa te multumeasca. Poate vreun coleg din Cluj iti recomanda un atelier care face treaba de calitate.
|
Quote:
|
Intreaba-l pe Bigu, el e modelatorul sectiunii si mai mult ca sigur stie pe cineva in Cluj care te poate ajuta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning