![]() |
E30 - LAT (ex: NXT )
10 Attachment(s)
Va prezint si eu masina.Am luat-o intr-o stare buna dar a trebuit o restaurare totala pentru ca avea multe defecte ascunse.Multi au tras pe ea dar putini au pus mana.
Am luat-o de la 0, tinichigeria facuta, urmeaza vopsitu, + kit M-tech2. Motorul 2.5 12valve, refacut de la 0. Jante Borbet A 9J toate 4. Pun cateva poze, revin mai pe seara cu altele din timpul lucrarilor. |
Re: BMW E30 LAT (ex: NXT )
10 Attachment(s)
+ alte poze din timpul lucrarilor + motorul
|
10 Attachment(s)
+ inca un set.
|
bafta cu masina .... iese ceva frumos
|
Succes cu ursul Aline, sa iasa fortzaaa8)
Abia astept sa vad toti ursii din Braila,care sunt acum in lucru, iesiti pe strazi, sa facem brigada mare, sa mergem in gasca prin oras, asa cum alergam eu cu Iulica si cu TBC-ul toti unul dupa altul cu Daciile prin oras:-) Hai ne vedem pe la service;) |
omule,ti-ai facut pomana cu masina asta.daca nu o faceai tu ajungea istorie.in sfarsit cineva care sa se ocupe de ea nu numai sa o hingheresca cum au fost cei care au avut-o inainte. bafta in continuare.o sa iasa ceva frumos ;)
|
|
Motorul ce avea de a trebuit restaurat de la 0? Ce anume i-ai facut?
|
La ce ai facut la carosria asta se cheama carpeala nu reconditionare totala....
|
10 Attachment(s)
Motorul a trebuit refacut din cauza unui cuzinet invartit si segmentii erau cam praf.
|
10 Attachment(s)
mie imi convine carpeala pe care am facut o fatza de cum era masina, altii nici pe asta nu o fac:bored:
|
iese ceva frumos! spor la treaba si la bani in continuare!
|
10 Attachment(s)
Multumesc pt aprecieri!
|
10 Attachment(s)
:joy:
|
5 Attachment(s)
:joy: