![]() |
Megane RS
7 Attachment(s)
Renault Megane RS, 11.2007, 2L benzina, 225 CP, 76 300km, jante 18, proiectoare de ceata, bixenon, evacuare sport, tapiserie integral piele, comenzi pe volan, pilot automat, climatronic, cd mp3, geamuri si oglizi electrice, scaune incalzite, senzor ploaie, senzor lumini, ABS, ESP, EDS, climatronic, alarma, inchidere centalizata, computer de bord. La cerere pot oferi si cauciucuri de iarna Goodyear UltraGrip Performance 225/40/18.
Masina are schimbate si amortizoarele fata/spate, si discurile. De asemenea distributia a fost schimbata la 50 000km. Masina este in stare buna, este ingrijita si foarte putin rulata iarna. Masina poate fi vazuta oricand in Bucuresti. Pret:9900 euro discutabil. |
Re: Megane RS
Ps: mai multe detalii despre masina la tel 0740 091 962.:-)
|
up, up, up
|
fug grav masinutele astea.Abia m-am tinut dupa una de-asta cu 330ci :oops: nu pot sa o uit usor 8)
|
uff.. frumos foc, dar eu am facut un d'asta cu un fiat coupe ;)) Spor la vanzare.
|
up,up,up! Noul pret 9500.
|
up,up,up!
|
Sus cu masinuta! Noul pret 9000 euro! Pentru mai multe detalii sunati la tel 0740091962!
|
Valabil!
|
Valabil!
|
Valabil! Sunt interesata si de unele schimburi cu masina mai ieftina + diferenta!
|
Sus cu masinuta! 8300 Negogiabil! Urgent!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning