![]() |
Cumpar vopsea auto Albastru Le Mans metalizată
Salutare,
Cumpar vopsea auto Albastru Le Mans metalizata. Imi pare rau dar nu stiu codul... poate ma ajutati voi. Multumesc anticipat. |
Re: Cumpar vopsea auto Albastru Le Mans metalizată
Am descoperit codul "Blau LeMans Blue Metallic Blue 51 91 0025 919"
Poate ma ajuta cineva cu un furnizor serios. |
up..................
|
Vad ca esti din Bucuresti.De ce nu te duci si iti iei singur?sunt destule firme care comercializeaza vopsele auto sau preferi sa ia altcineva pentru tine si sa isi mai puna si el un comision.
|
Quote:
Intr adevar sunt din Buc, crede ma ca am cautat si n am gasit... am dat acest mesaj cu scopul de a ma ajuta cineva si nu a ma critica. |
Nu exista vopsea Albastru le mans pe care un magazin sa o aiba pe stoc. Albastru le mans e o reteta de vopsea care se realizeaza pe loc . Toate culorile sunt realizate din combinarea a 3-4-5 alte culori... De pilda la nuanta mea de albastru s-au pus 4 culori + sidef... Eu am La Puta Blue metallic. Daca m-as fi apucat sa caut vopseaua asta si in ziua de azi o cautam. E si in targ vitan un centru de-asta... Utilajul e ca o Orga ce combina nuantele din multe alte tuburi de vopsea.Daca nu crezi cauta in continuare dar sa ne zici si noua cand gasesti... Gasesti cel mult albastru gard dar la asta e mai greu sa gasesti codul...
|
Quote:
In vitan este o mare teapa, aia stiu doar sa prosteasca nu sa ajute omul. Sincer nu recomand. Iti multumesc pt raspuns. Raman dator! Pe curand! Eugen |
Quote:
|
Ca e in Vitan sau in alta parte mi-e perfect egal... Ce conteaza e sa prinzi ideea... In mod sigur sunt si altii.
Chiar vrei un nr de tel unde sa suni sa te duci sa-ti cumperi ? |
Quote:
Pe curand! Eugen |
Quote:
In cazul in care ai pe cineva de incredere te rog sa ma ajuti cu nr de tel. Pe curand! Eugen |
Bye bye Eugen !
See you. Ti-am dat P.M. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning