![]() |
Sfaturi Pt Tuninguri Exterioare
Ma gandeam k aici sa afiseze toti modifikrile p kare leau facut la exteriorul masini lo,r cu poze dar si pretul fikrei modifikri, pt k cine se uita sa-si fak o idee.Astfel cei kre s pricep pot ajuta mai usor p cei c nu au idei.Iar afisarea la fiekre componeneta a costurilor ii poate ajuta la propiul buget!
VA ASTEPT CU POSTARI! |
Re: Sfaturi Pt Tuninguri Exterioare
no sa vezi treaba asta ptrea curand aici credema masina tio faci dupa buget ai banu faci masina nai banu mai stai pe bara
|
chestia nu e de bani , toata treaba e din invidie cine o sati spuna tie ca a facut o modificare ieftina si a iesit super , mai bine da duma ca vezi doamne a luat nuj c de la ferrari ji a dat jde euro pe el decat sa zika k e de trabant nu ?
k asa e romanu sa nu kumva sa aiba si altu , las sa moara si capra vecinului nu ? rar sunt cei ku adevarat d ajutor , toti posteaza da se kam feresc sa zika tot , nah asta e |
ce eleron sau ce sar potrivi la un break pe spate?
|
incearca sa arunci o privire pe sectiunea bazar si vezi acolo ce sar nimeri si ce tiar place pe masina dar eu cred k nu prea ne tre eleron pe brack
|
21 Attachment(s)
ce iti place la masina asta si ai vrea sa faci si tu? te ajut eu cu multa placere dar atentionez ca chiar sunt scumpe modificarile ...
|
Quote:
|
triplele sunt oribile. Am mai spus-o o data dar de, unii sunt moderatori si isi permit sa stearga posturi...
|
2 Attachment(s)
fiecare cu gustul lui
tau mi-a zis cineva k u te-ai pricepe s faci asa ceva...sau sti p cineva kre sa faca... poti sa imi zici si mie cam cat ma costa? sau sa imi dai alte idei practice in genul acestui proiect? vreau s scap de locul ocupat de curentul subwoofer |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
tau, masina ta e sponsorizata ca vad in spate hertz audison pe umbrele sau pur si simplu vau chemat astia pt ca stiau ca aveti scule de la ei,
daca nu doresti sa-mi raspunzi aici dami pe pm |
TAU-le, vreau si eu sa am iluminarea bordului albastra pe loganul meu, tu unde ti-ai pus ledurile albastre?
|
tau-le triplele pe spate,cum ai reusit,da-ne si noua reteta!!!
|
canny imi raspunzi si mie te rog la intrebarea care tiam adresato????
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning