![]() |
Problema Klima AC E36
1 Attachment(s)
Salutare,
Am proble cu instalatia de AC, am incarcat acum 2 sapt istalatia cu freon la un service ok, cu robot. etc. A fuctionat si a racit ok, timp de 1 sapt 1/2, exact in ziua cand am plecat la meeting catre Brasov, nu a mai bagat rece. Compresorul pleaca si electoventilatorul la fel. Ajuns acasa m-am bagat sub ea si am vazut ca imi pierde freon prin doua locuri: 1. la imbinarea dintre doua conducte, nu-i problema ca se rezolva cu un set nou de oringuri; 2. ce consider mai grav - pe la compresor, de fapt print-un singur loc in dreptul unui surub ce strange carcasa compresorului. Am luat o poza de pe net si am sa insemnez exact locul pe unde scapa freon. Va rog sa-mi spuneti daca se poate remedia intr-un fel aceasta problema sau tb alt compresor. Ma gandesc ca la acel capac al compresorului vine o garnitura, care cu timpul s-a mancat, deteriorat. Am cum sa schimb aceea garnitura sau ce pot sa fac. Please help, caci e tare cald afara. |
Re: Problema Klima AC E36
Nu ma poate ajuta nimeni ?!!
|
Acolo se afla un oring care il gasesti pe stoc la magazinele de hidraulica sau il comanzi la piese auto.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning