![]() |
Piese E36
17 Attachment(s)
4 usi cu geam si macara manuala, (usile din fata fara oglinzi) - 130ron Buc
Capota spate - 100 ron Coaja bord - 80 ron 4 fete usi negre - 50 ron toate 3 fete usi gri - 20 ron toate Debitmetru 1.6 cu cot - 80 ron Debitmetru 1.8 fara cot - 70 ron Grila Nfl + suportul din spate - 100 ron Display clima digitala + reglaj manual fara clima - 100 ron Trapa completa manuala - 100 ron Stopuri seda galbene - 40 ron buc Ceasuri bord diesel ( nu stiu daca sunt pentru 4 sau 6 cilindrii) - 20 ron Plus alte plasticaraie care nu-mi vin in minte acum Piesele se afla in localitatea Iernut, Jud, Mures. Se pot trimite doar prin posta. Preturi usor negociabile 0746022569 sau 0741167765 |
Re: Piese E36
Scuze am gresit ceasurile 40 Ron si sunt de 4 cilindrii.
|
eu am trapa electrica dar nu merge o pot pune pe cea manuala in loc?
|
1 Attachment(s)
salut. poza referitoare la pm-ul trimis de mine
|
eu asa stiu ca da. Nu-s 100% sigur da o poti face pe cea manuala sa fie electrica ...... cred repet, daca iei motorasul si-l pui pe cea manuala, dar nu stiu sigur daca merge. Altfel pui trapa manuala in locul celeilalte si funtioneaza la fel doar ca dai tu la manivela in loc sa apesi un buton.
Intereseaza-te si daca vrei trapa vorbim ! O zi buna ! |
Poza la fata de usa stanga spate?
|
numai pe luni ca sunt plecat. pe negru sau pe gri ? nu sunt in stare foarte buna... posibil sa trebuiasca lipt buzunarul si tapiteria. in rest sunt ok... nu stiu exact clemele daca sunt toate. revin cu detalii cat de curand.
O zi buna ! |
Hai lume preturi mici ... !!!
@ Budy nu mi-ai raspuns ce culoare vrei fata de usa. Detinatorul pieselor zice ca le da doar la pachet cum am scris si in primul post ! O zi buna ! |
Trapa si fetele de usa fata s-au dat....
Restul Valabile !!! |
Usa dreapta fata si usa dreapta spate s-au dat .... restul valabile !
|
2 Attachment(s)
Poze cu usa fata pentru userul kinezool
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning