![]() |
incredibil
5 Attachment(s)
renault clio symbol prins intre 2 tramvaie si 1 stalp :cry: :cry:
soferul a scapat cu traumatisme grave (asa am inteles) |
soferul era o soferita.
|
iar eu am fost la fatza locului si am vazut moartea cu ochii :shock: :shock: :shock:
a fost groaznic !!! masina a fost prinsa doar de un tramvai |
:lol: :lol: :lol: :lol: acuma am observat !!!
in poza cu numarul 2 sunt si eu acolo :lol: :lol: :lol: nu stiu cine a facut acea poza |
pozele le-am primit de la cineva prin mail!
daca stiam ca sunt si pe daciaforum.go.ro, nu le mai puneam aici! |
:shock: :shock: Incredibil!!! Si soferul/soferita a mai fost scos/scoasa intreg/intreaga??? Ce o fi fost in capul lui/ei???
|
din cate stiu eu a supravietuit .... chiar bine ...
|
a fost o soferita ! care a iesit fara sa cedeze trecerea la tramvai , ea a taiat 2 benzi si a incercat sa vireze pe celalalt sens. a prins-o tramvaiul din zbor.
|
Quote:
santos, sincer, dupa pozele alea, nu cred ca e prea \"bine\" ! |
ZMD, am vazut femeia, nu prea avea mai nimik, avea doar cateva traumatisme. sincer era socata femeia cum statea acolo, era ca intr-o cusca saraca !
|
sa moara cainii de pe strada, va dati seama ce SOC a avut saraca femeie ???
|
Re:
Quote:
O singura intrebare: cat de PROASTA trebuie sa fii ca sa te bagi acolo??? Erau prea mici tramvaiele, sau ce??? E ca si cum ai zice ca te-a calcat avionul!!! :lol: :lol: :lol: |
da, mare soc, cand a realizat cat e de proasta
|
dar si astia cu tramvaiu sunt mai jegosi ! apropo la tramvai era o maniPULAnta ! n-a putut sa opreasca deloc, a trecut cu tot tramvaiu prin ea
|
ce ias bate ku lantul pe astia de pe tramvaie si dp autobuze.... se cred mari smecheri.... :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning