![]() |
Pleoape pentru Punto
are idee cineva de unde pot gasi un set de pleoape de fiat punto 3 (2003) ?
am cautat peste tot si am postat pe la toate threadurile aferente, dar nimic. acu cateva luni gasisem un site de tuning care avea, il salvasem pe hard, dar am facut format :cry: ... stie cineva ceva ? |
Re: Pleoape pentru Punto...
www.special-car-center.at i-ti pot aduce la pret de catalog.Sper sa te descurci cu germana.
|
te pot rezolva eu daca nu vrei originale
|
nu ma descurc deloc cu germana ... daca ai avea un link direct la catalog sau la poze cu pleoapele mi-ar fi de mare folos.
@madicioco ai ceva in minte ? gen model sau ceva ... sau faci tu din fibra orice model vreau ? |
pai iti fac cum vrei dacxa ai poze punele aici si ti le fac dar sa fie ceva sigur sa nu ma pui sa le fac aiureasi, din fibra le fac ies chiar foarte bine am facut multe feluri dar in special de seat fiindca lucrez la o reprezentanta
|
pentru modelul de punto 2 la ce pret le faci? modelul acesta poate putin mai ingrosate http://www.*****************/standard...ts.php?id=1359
|
ideea e ca eu nu am gasit nimic (ca si model) nici macar pe net...
astept niste propuneri. eventual o prelungire a capotei poti face? (gen badboy look) |
1 Attachment(s)
am gasit asta ...
pare destul de ok, parca ar trebui un pic mai groase... si o idee mai "suparate" |
1 Attachment(s)
ca asaceva ... voi ce ziceti ?
|
4 Attachment(s)
uite niste modele
|
cele de pe cel alb ... la ce bani ma duc ? sunt exact ce vroiam ... mai ales ca masina este alba... :D
|
pai te duce cam la 1,5 -2 milioane maxim
|
din ce material ? plastic sau fibra ?
|
ti am mai spus fibra de sticla
|
ai pm......