Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VolF Mk3 G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/332610-volf-mk3.html)

gekvr6 27-08-11 10:33

VolF Mk3 G E K

26 Attachment(s)
Am sa continui eu de aici topicul si am sa fac un scurt rezumat al fostei XNR actul GEK
Masina a fost cumparata pe 25.05.2011 si au cam fost probleme cu financiaru si nestiind daca voi scoate financiarul nu prea mi-a ars vreo 2 saptamani sa bag una de un leu in ea :lol:
Dupa eliberarea financiarului au venit si micile modificari in limita bugetului care l-am avut si care mi-au permis sa schimb cat de cat masina in 3 luni de zile
Au fost schimbate distributie (rola+intinzator) pompa de apa absolut toate curelele absolut toate filtrele (benzina+aer+ulei) ulei mobil super 2000 ( dar nu sunt foarte multumit de el si il voi schimba cu castrol magnatec ) , nu teu care venea pe blocul motor si facea legatura cu vasul de expansiune , au fost schimbat jantele dar au ramas si bbs-urile rx1 jantele actuale fiind azev tipe A 7.5jx16H2 et25 fata 195/45/zr16 spate 205/45/zr16 , masina a primit o suspensie reglabila inaltime fata/spate ta-technix nou nouta , rulmentii fata schimbatii , am schimbat pe la interior volanul am pus de g3 cu airbag normal schimbatorul si manivelele de inox cu unele normale , momentan masina nu mai are banchete fiind usurata de greutate :lol:
Si cam atat imi vine in minte acum peste vreo cateva zile voi schimba rulmentii spate si o voi cracana voi schimba uleiul + un filtru k&n ulei sport si voi face unghiu de fuga
Pe viitorul apropiat masina sper sa primeasca niste jante pe 15" sa pot sa o las "blana" jos , 2 scaune recaro (ca mai multe nici nu imi trebuie :lol:) si nu in ultimul rand cand va fii trasa la garaj va primi in aceasta iarna binemeritatul bot de vento
Voi mai reveni cu noutati

RideTheRiddle 27-08-11 10:50

re: MK3 - G E K

Din pura curiozitate, t-ul ala l-ai schimbat pentru ca era spart? sau de ce? l-am schimbat si eu asta vara, si rulmentii pe spate la fel.
Ulei pune-i luqui moly, pe magnatec am mers foarte mult timp pana m-am prins ca mananca foarte mult din schimb in schimb, am incercat si mobil si era motorul galagios, dar cu liqui moly e si tacut si nu mananca mai mult de 200 de grame pe schimb.
bafta multa cu masina, ma bucur foarte mult ca a ajuns la tine :-)

retro_renault 27-08-11 13:35

foarte frumos ai prezentat masina si ce ai facut la ea, si va asigur ca live arata mult mai tare decat in poze :D

stefiPJJ 27-08-11 14:24

cat de bine arata... SUPER ! :shock:

NXdev 27-08-11 15:45

Arata foarte bine, l-am vazut de cateva ori in oras. Ma bucur ca a ajuns la un pasionat ...

gekvr6 28-08-11 00:29

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4549134)
Din pura curiozitate, t-ul ala l-ai schimbat pentru ca era spart? sau de ce? l-am schimbat si eu asta vara, si rulmentii pe spate la fel.
Ulei pune-i luqui moly, pe magnatec am mers foarte mult timp pana m-am prins ca mananca foarte mult din schimb in schimb, am incercat si mobil si era motorul galagios, dar cu liqui moly e si tacut si nu mananca mai mult de 200 de grame pe schimb.
bafta multa cu masina, ma bucur foarte mult ca a ajuns la tine :-)

Teul l-am schimbat ca imi dadea cu antigel pe acolo curgea nu foarte mult dar ca sa fie treaba treaba l-am schimbat , rulmentii deja i-am comandat imi vin luni si ii schimb cred ca cu zak ca o si cracanez daca tot schimb rulmentii uleiu merg pe castrol sa vad cum se comporta si daca nici asta nu imi place o sa incerc si luqui moly .....
Mersi de urari si bafta si tie cu 5-aru :lol:

gekvr6 28-08-11 00:32

Va multumesc la toti pentru urari va doresc asemeni si ii multumesc si colegului din golf-club pentru asigurarile live :lol::lol: bafta si tie cu masinuta ta frumoasa

redrider 28-08-11 15:47

foarte frumos...sa ai grija de ea ca si milioane de km fara incidente:)

t1grul 28-08-11 21:52

bafta cu ea, bine ca a ajuns pe mana unui pasionat

gekvr6 01-09-11 11:18

3 Attachment(s)
Astazi am schimbat rulmentii spate si aici ma refer la tot chitul pentru ca sincer imi era scarba sa mai merg cu masina din cauza zgomotului produs de rulmenti de altfel cel pe partea dreapta era aproape blocat cel din interior

gekvr6 01-09-11 16:27

Rog un moderator sa schimbe numele topicului din Golf 3 - 1.8 in Mk3 G E K si ii multumesc anticipat !!!

andi_cimpean 01-09-11 17:43

Īmi place felul īn care īngrijeşti maşina!

Culoarea asta, nu cumva a fost metalizată? Mă refer la vopseaua originală.

Ar trebui să īţi deschizi un thread proaspăt, dar să faci referire şi la ăsta :)

P.S. Cānd te referi la un ansamblu de piese, cuvāntul potrivit este "kit" şi nu "chit"! :)

gekvr6 01-09-11 18:14

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4559021)
Īmi place felul īn care īngrijeşti maşina!

Culoarea asta, nu cumva a fost metalizată? Mă refer la vopseaua originală.

Ar trebui să īţi deschizi un thread proaspăt, dar să faci referire şi la ăsta :)

P.S. Cānd te referi la un ansamblu de piese, cuvāntul potrivit este "kit" şi nu "chit"! :)

1.Nu a fost metalizata e culoarea ei
2.Nu cred ca este cazul sa deschid un thread nou , am thread-ul meu pe golf-club.ro
3.Mai se si greseste nu stiam ca pe forum sunt si la lb. si literatura romana sincer nu e cazu si chiar nu am facut niciodata astfel de comentari legate de anumite greseli pe care le-am vazut in anumite topicuri dar in fine asa suntem noi romanii .........

andi_cimpean 01-09-11 18:34

N-am zis-o cu răutate şi nu īnţeleg de ce percepi astfel?!

Faptul că ai fost corectat īntr-un mod politicos, trebuia să ducă la o cu totul altă reacţie şi nu la o generalizare cu privire la a noastră naţie!

gekvr6 03-09-11 00:06

6 Attachment(s)
Si ca sa fie treaba treaba ne-am mobilizat si ne-am pus Stiker Bomb si io si fratele ZAK .........:lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning