![]() |
E39..CBZ..
Dupa cativa ani de stat pe forum m-am decis si eu sa prezint 5'ul meu de spania:D.Masina este din dec 2002.Ca dotari nu prea are cine stie ce
Dotarii de fabrica: -model exclusiv edition -piele -dsc -2xclimatronic -pachet fumatori Masina o am de aprox 5 ani,cumparata cu carte service de la primu propietar cu 147k in prezent are 240k.Nu sa schimbat mai nimic la ea decat ulei,filtre,gume,2 bielete,vascocuplaj Ca dotari pe parcurs au fost: -folie -suspensie sport fixa amortizoare KONI sport galbene reglabile pe duritate+arcuri sport VOGTLAND(ma costat in jur de 1000e cu flanse dar am vrut o susp fixa si de calitate) -xenon |
Re: E39..CBZ..
7 Attachment(s)
cateva poze...:)
|
s-o stapanesti sanatos!arata ff bn masina!si eu am jante ca ale tale(style 50) numai ca sunt pe 17"!:D
planuri de viitor ai pt ea? |
Quote:
Ca planuri pe viitor jante 17 care vor fii in cateva zile pe masina Rondell 21 8.5j toate 4 cu et 13 si cateva pareri in legatura planurilor sunt binevenite oricand:) |
frumoasa masina!!!imi place volanul tare..da ce motor ai pe ea??la un pachet M nu te-ai gandit?succes in continuare cu masina si cati mai multi km fara incidente!!
off..marius u ai masina pe forum ca nu te gasesc.. |
pfoaiii......ce n-as da pt un set de Rondell 21.abia ast sa le vad pe a ta!:D
http://www.google.ro/imgres?q=rondel...w=1280&bih=744 |
Quote:
Pachetul M nu cred ca o sa pun deocamdata arata bn si in FL Merci de sfat oricum. |
Quote:
|
sunt ff bune si astea!sunt mai late decat ale mele!style 50 pe 17au doar 8j si ce ma nemultumeste ff mult p mn este ET de 47.:|
|
Quote:
|
cam asa ma gandeam si eu: 30 pe spate si 15-20 pe fata,dar mai dureaza putin treaba asta ca sunt in procesul de inmatriculare acum,iar toti banii sunt directionati acolo!:D
|
1 Attachment(s)
o poza de asta iarna inzapezit :d
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Punei paket m schimbarea e mare , uite poze cu a mea dupa ce iam montat paket m |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning