![]() |
Comunicate oficiale "D A C" !!!!
Aici se vor afisa toate schimbarile, noutatile si comunicatele ...........
|
pentru alex si blondu
ce se aude cu tt si viperu ???
|
Comunicate oficiale D A C !!!!
Se aude... dar am eu nishte probleme personale
:oops: |
Re: Comunicate oficiale D A C !!!!
-Naspha!!...
|
probleme vor fi mereu dar asta este noi trebuie sa mergem anainte;)
|
de la tt avetzi cererea si in curand o sa o avetzi si pe a Viper-ului. :twisted:
|
Ha ca face treaba Dyego cu "y"!
|
vr6
mai bine ai spuneam domnul "Y" ;)
|
Dmc
Mai bine fara "Domnul" ...:lol: pai are pana sa ajunga sa ii zic asa .. eu cel putin
|
-Gata va rog eu ca ma faceti sa-mi fie mila de el!!:D :lol:
|
vr6
gata bietzi cu vorbaria hai sa mai facem si treaba k???
|
deci sa reiau marti ora 21:00 parcare kaufland intalnire D A C!!! Dupa cum bine se vede nu s-a facut nimk de ceva vreme! In calitate de membru nu de " presedinte" va cer ajutorul si va propun sa veniti cu ideii si alte noutati pt desfasurarea activitatilor in clubul nostru !!! O sa se discute si colaboraea cu alt club de racing din bucuresti! Asa ca "Domnule" vicepresedinte va rog poate aveti amabilitatea sa ii invitati si pe ceilalti mebrii care nu ne onoreaza cu prezenta pe forum!!! PUNCT :))
|
:sad: cu putzina chinuiala s-ar putea sa nu fii signur...
|
Quote:
|
se paere ca in mod oficial nu mai avem printre noi un membru fondator ( s-a dus la midnight racers).. ( nu este frumos sa se plece fara macar un anunt in prealabil).... nu se stie de ce!!!!.... se pare ca in acest club se iau hotarari " fiecare de capul lui".... pana mea..... daca asa e treaba.... e de rau.......!!!!!! nu asa trebuiau sa fie lucrurile..... dar fiecare cu "***** masii"...... nu este nici o problema o luam de la capat.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning