![]() |
Audi A4 B5
2 Attachment(s)
Salut, din nou. Din niste motive care nu au depins de mine + o greseala de a mea am fost nevoit sa imi schimb fosta masina, a3-u pt ca asa a fost filmul. Poate ca nu ma credeti sau nu o sa mai postati aici multi dintre cei care au postat acolo, dar asta nu conteaza, masina o sa imi ramana mie si dupa ce reusesc sa vand a3-ul incep de indata modificarile la A4. Sa povestesc despre masina. Masina este un A4 B5 Avant, din 1999, non-facelift, 1,9TDI 110hp. Dotari are cele obisnuite + 4 geamuri electrice, climatronic oglinzi reglabile electric + rabatabile, volan + nuca de S. Si sa incepem cu planurile de viitor, pe termen lung unele, altele in viitorul apropiat.
To come : - suspensie - jante, minim 17 - aranjarea masini (consumabile, curatare turbo,egr) - scos stergator spate + dop - renuntare la semnele de pe spate - remapare (140hp+) - turbo mai mare, injectoare, soft - faruri / stopuri facelift - revopsire totala gri perlat - parchet in portbagaj - 4 boxe, ceva bun - subwoofer + statie + cd player - un traseu + un tips - pozitii america (nu stiu cum sa le fac, da tot le fac) - pilot automat - + multe altele care nu-mi vin acuma in cap Astea ar fi cam principalele sa ajunga masina la un stagiu minim de satisfactie pt mine. |
Re: Audi A4 B5=
Daca reusesti sa faci tot ce ti-ai propus va fi foarte frumos.
Bafta cu el! |
Re: Audi A4 B5=
Quote:
Saptamana asta si urmatoarea nu voi face aproape nimic la masina, nu am timp, dar urmatoarea saptamana mi-o dedic ei. |
Re: Audi A4 B5
ce s-a intamplat cu tine de te-ai dat si tu pe dric? :lol:
ai dat jantele alea de pe a3? daca da, pacat, mergeau la fix pe ea, iar in legatura cu suspensia, ca tot m-ai intrebat, recomand ta technix si mai accesibila la pret si calitate ce s-a intamplat cu ea? a fost lovita de are capota si bara albastre? To come : - suspensie - jante, minim 17 - aranjarea masini (consumabile, curatare turbo,egr) - scos stergator spate + dop > nu recomand, arata mai frumos cu ele si sunt folositoare - renuntare la semnele de pe spate - remapare (140hp+) - turbo mai mare, injectoare, soft - faruri / stopuri facelift - revopsire totala gri perlat > sper ca-i lasi sigla si s-o faci neagra, la fel ca si pe spate - parchet in portbagaj - 4 boxe, ceva bun - subwoofer + statie + cd player - un traseu + un tips - pozitii america (nu stiu cum sa le fac, da tot le fac) - pilot automat - + multe altele care nu-mi vin acuma in cap |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Inca ceva poze si cu interiorul ..
De suspensie nu ma pot atinge de pret ..au doar la 11mil si fixa..niste recomandari de unde mi-as putea cumpara una fixa / reglabila second hand? |
succes cu noul proiect...am de unde ma inspira pe viitor
|
Seamana leit cu a mea:)
Ai grija cu suspensia la A4, directia e tare complicata, 2 brate pe o parte care bat sunt de ajuns sa distruga tot. Recomand sa schimbi tot kit-ul de directie inainte de a-i pune o suspensie sport. Gasesti pe net la ~700 ron tot ce trebuie. Pe http://www.tatechnix.ro/ suspensia fixa e 215 iar cea reglabila e 260. Eu zic ca merita cea reglabila, vara o cobori iar iarna o ridici:D |
Quote:
Quote:
|
Nu recomand sa umbli la sistemul de injectie decat daca ai pe cineva priceput. In rest suna bine planurile de viitor! Strange putin si ia o reglabila, ca sa te doara la adidasi iarna :lol:
|
Quote:
Vopsita capota + bara pana la primavara ca sa trec ITP Evacuare Suspensie + Jante Folii fata Stopuri si faruri de facelift nu ii pun pt ca sunt prea multe cu..o sa ii fac pozitii de america si poate joey mode + altele care vor veni in functie de buget + alte maruntisuri si detalii care nu le-am specificat ca is prea multe si nu-mi vin toate acum in cap + vopsire totala, gri mat sau cu perla, inca nu m-am hotarat |
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning