![]() |
Masina mea- prezentare
aici va puteti prezenta masina ! modificari aduse , poze cu ea inainte si dupa modificari!
|
Golf lll Vr6
9 Attachment(s)
-Motor-2.8L vr6 CAII?....are!
-Exterior-Un kit micutz,faruri HELLA,jante 17"WOLFRACE,masca faruri,stopuri spate tuning,pictura capota.. -interior-volan MOMO,pedale OMP,audio underconstruction... |
Golf lll Vr6
Urmeaza sa postez si alte poze
|
Ford Sierra 2.0 Dohc
7 Attachment(s)
-Motor 2.0i DOHC + evacuare cap-coada borla + blocant
-exterior-jante 15" RS,amortizoare RS Ford reglabile + arcurii -Interior-Full option,Mp3 blaupunkt.4 boxe blaupunkt + statie si tub... |
Re: Masina mea
16 Attachment(s)
Vw MK2 1.6 D deocamdata ! cateva modificari aduse, o sa se vada din poze! multe planuri de viitor si o sa va tin la curent cu modificarile pe care o sa le fac!!
|
2 Attachment(s)
no comment!!!!!!!!!!!
|
ce motor are pisicuta oare ???.............:rolleyes2
|
1.8 :))))))
|
:rolleyes2
|
mihay_yfr
chiar nu aflam nimic de pisica cabrio????
|
super Aix-u. mereu il vad cand trec de la scoala sper casa. chiar e frumoasa masinutza. felicitari proprietarului si multa bafta clubului Dark Angels. Numai Bine ;)
|
multumim pt urari!!! te asteptam sa te faci mare si sa iti iei masina !:))
|
Bai astia mai usor cu pisicutza ca mai avem nevoie de ea. Dar deocamdata e ste la spital pentru improspatare ... :twisted:
|
Masina mea
3 Attachment(s)
Actuala carutza
1.6 carburator 75 BHP jante 15" KM (195/50-205/50) restaurarea abia a inceput cam atat deocamdat :oops: |
Masina mea
4 Attachment(s)
ROVER 416, motor de Honda 1600 cmc, 120 CP
Kit tuning UNICAT, amortizoare Koni, arcuri H&R jante DBV, tot interiorul de piele, neoane undercar :)) si in viitorul apropiat vreau sa schimb toata evacuarea, spoilerul pe fata si filtrul de aer (cand il iau de la Orlando) :D altceva... ma mai gandesc ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
- Copyright 2026 4Tuning