![]() |
dezmembrez bmw e30 URS
dezmembrez BMW E30 MOTOR 1.8.....
se vand componente motor faruri cu lupa.., caseta directie 9fara servo) volan+schimbator M3 originale... pus alte accesorii de pe masina |
Re: dezmembrez bmw e30 URS
o poza....
|
4 Attachment(s)
poze...
|
Ce pret are nuca de schimbator? Sunt interesat. Mersi.
|
arcuri sport fata/spate ai cumva?
|
vreau eu volanul , lasa-mi un numar de telefon sa discutam
ms |
0722719429...
|
volanul si nuca s-au dat
|
nu sunt arcuri...aia urmeaza sa imi aiu si eu noi cu telescoape cu tot de pe ebay
|
ce jante are?
|
Neavand un numar de telefon sa pot suna am asteptat un raspuns insa acesta a intarziat sa apara. Nu am avut toata ziua la dispozitie sa pot urmarii anuntul, am intrat acum si iata intamplare intamplatoare... apare un alt user (11alex) care intreaba de volan :idea:... dupa care revine si anunta ca volanul si nuca s-au dat :oops: Pai e frumos domnilor ? Nu face nimica, sa va fie de bine la amandoi ...:arrow:
Desi daca nu ma insel donmu' 11alex... tin eu minte ca ti-am dat si eu ceva piese acum ceva timp si cred ca m-am purtat frumos si ok cu tine... Dar deh... "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Din partea mea numai respect, tuturor acelora care il merita. |
cipilica...imi cer scuze public in fata baietilor pt neintelegere... greseala mea ca nu am pus nr de contact de la inceput....
jante de tabla pe 14...a avut ceva ronall pe 15 dar s-au dat... barile,fusta fata,masca fata,capota VANDUTE volan+schimbator rezervate elemente interior(fete usi,mochete,bord) nu se vand scaunele sofer uzat,dreapta bun, bancheta buna...sunt de plus |
Quote:
acidutzu mi-a spus ca nuca si pielea sunt incluse in pretul volanului ptr ca au urme de uzura si nu vrea sa ceara bani pe asa ceva daca ma astepti pana ma intorc de la munca din timisoara , nu ma deranjeaza deloc sa ti-o dau tie cele bune |
Salut ! vinzi baia de ulei si sorbul ? + brate tampoane motor
Mersi |
suna-ma pe sapt viitoare...
weekendul asta is plecat dar sapt viitoare imi fac timp sa dau motoru jos |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning