![]() |
Proiect Neterminat
3 Attachment(s)
Masina momentan este facuta doar o parte urmeaza a se termina exterioru saptamana viitoare urmand in vara sai aduc un motor de m3 cu cutie smg :) momentan e motor micut :( ce parere aveti eventuale sfaturi .. mda spatele nu il arat ca nu e terminat
|
Re: Proiect Neterminat
frumoasa masina nam ce zice....simplu si de efect
cand ai spus "momentan e motor micut" la ce te-ai referit?!.....1.8?cumva?! spor la munca si asteptam si spatele sa vedem cum iese |
capota imi place super mult ... culoarea e frumoasa si jentile imi plac ... dar ce are spatele ?:) cum adika nu e terminat ? spor la lucru ca esti p o linie f buna
|
sincer sa iti spun la spate mam inspirat din poza ta adica am bara de m3 pe masina e defapt tot kitu de m de la jante la tot original... bara de spate nu e gata pentru ca nu am tras inca evacuare.... dubla. :(
si nu e vopsita.. si nici pragurile in schimba mar interesa daca stiti pe unde gasesc un motor m3 cu smg si la ce bani |
a ce pot sa zic mam inspirat un pic de la m3 e 46 si m3 e36 si am vrut sa le combin si sa vad ce iese :D am zic ca simplu si original e mai de bun gust decat prea ozn
|
in schimb am un dubiu si nu stiu cum sa fac voi ce ziceti ma gandeam sa trag tevile normal adica cat mai aproape de colturi sau sa le pun cum e la m3 e46 amandoua mai apropiate de mijloc
|
frumos...cat te-o costat sa unesti capota cu nasu? la noi ai facut asta sau asa ai achizitionat capota? ms
|
chiar arata bine.si jante si tot.iti lipeste vad buza fatza si proiectoarele.in nici un caz sa nu faci tzevile apropiate k la e46.ar arata foarte urat pe pisica.apoi buza din spoilerul spate in partea stanga e deja decupata...cum ai fi acoperit-o ca sa iasa frumos?
@noname: sa stii ca nasul e unit de capota din fabrica.doooh.iar 'badboy' look-ul e facut la noi sunt sigur (nu stiu de ce :lol: sper sa nu ma insel ). |
proiectoarele le am dar nam avut timp sa le montez :( iar la ce zici tu ca mai lipseste nu imi dau seama te referi la vro fusta jos. .. ceva ?
|
Quote:
ps: un sfat daca imi permiti :rolleyes2 :nasul negru,praguri de m ceva, sau le ai nu m-am utat bine la poza,ideea e sa fie vopsite si ele in culoarea masinii. sa te bucuri de ea ;) |
Quote:
|
sicner sa-ti spun nu stiu,dar cred k il poti face tu singur.se sableaza or so,si apoi vopsit.de putut stiu k se poate,dar nu stiu sa-ti zic cum. :???:
|
am si io o intrebare urgent pe jantele de m3 ... e36 originale care sunt cele mai late cauciucuri care intra .. . merg 245 ?
|
Quote:
|
lume ce ziceti merg 245 pe jantele de m3 si pot sa pun 245 pe fatza ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning