![]() |
E36 - pisica mea...
Dupa multe cautari,multe vizionari am reusit sa gasesc o masina asa cum mi-am dorit intro stare cat mai buna....mai exact un 316 coupe din 1996 cu 258000 (acum are 260000) are carte service cu toate brosurile este intr-o stare absolut originala motorul merge impecabil nu bate nimic pe ea. Ca dotari are 4 geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite ,2 airbaguri....si in rest nu stiu ce este de baza si ce este in plus.
De cand am luato am schimbat toate filtrele uleiul (Castrol 10-40 Magnatec),i-am bagat si un tub de Dura Lube, nu a consumat nici un gramd de ulei la 2000 de km care i-am facut pana acum,am schimbat semnalele cu unele albe inclusiv cele de pe aripi am cumparat o bara de M sh la care inca lucrez sper sa o pun cat de curand pe masina,un cd player Alpine,un swb cu o statie si cam atat pana in momentul de fata. Planuri de vitor sunt multe....in primul rand un set de jante p 17' cu buza asta dupa ce ii fac identificara stopuri M, angel eyes,xenon,foli pe geamuri,suspensie sport, o vopsitorie integrala.... Astept parerile si sfaturile voastre....multumesc!! |
Re: E36-pisica mea...
7 Attachment(s)
si pozele
|
4 Attachment(s)
Lucrul la bara si o poza cu semnalele albe:D
|
Frumoasă maşina, īnsă nu īnţeleg dorinţa de a pune bară de M.
Maşina, cu bara ei originală, arată chiar bine! Să īnţeleg că doreşti s-o treci pe Romānia, nu? Cum vei proceda cu taxa? |
Quote:
|
Frumoasa masina, culoarea.
Nu mai pune Dura Lube, foloseste un ulei mai bun (Liqui Moly). |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mai trebuie putin retusata si e gata maine sper sa o vopsesc.
|
sa iumi zici si mie te rog cat e taxa la tine
am si eu una din 97/6 tot 1,6 si sunt interesat de taxa |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Gata si bara
|