![]() |
Dodge Demon Concept
9 Attachment(s)
Dodge Demon Concept Conceptul Dodge Demon va fi prezentat de DaimlerChrysler la Geneva, in cadrul salonului auto din martie. |
Re: Dodge Demon Concept
seamana cu Honda S2000.. si parca are si ceva de la noul TT Roadster
|
Da pare sa semene la faruri cu Honda S2000 . Si la stopuri cu Infiniti Gs darrr sunt diferite :) mai patratoase :D
|
la design arata bine insa nu e foarte originala...motorizarea nu pare deosebita.
|
Parca e in mini Viper cu fata de Dodge Ram . In rest tipic american
|
marfa masina da totusi cam micut motoru pt o masina americana :D
|
e draguta....dar nik special mai ales ca unele elemente par a fi imprumutate de la alte modele
|
daca ramane la greutatea anuntata, si are 50/50 distributia maselor, atunci va fi o masina foarte foarte capabila pe circuit. Vom vedea.
userul care a zis ca e tipic americana, fi te rog mai explicit, ce e asa tipic american intr-un roadster mic, usor, motor in 4 cil cu VVT, cutie manuala in 6 trepte si rwd? |
Quote:
parca ar fi facuta sa fie impotriva masinilor mici,agile si puternice,adica masinile din asia oricum performantele ar fi compatibile cu alea dar la aspect e cu mult in urma celorlalte |
frumusica masina, vorba lui solo asta numai masina americana nu e......si la motor si la dimensiuni....prea seamana cu s2000
|
in afar de grila specifica dodge nu prea pare americana e frumusica da am impresia ca sau gandit la europeni cand au facuto si cum ati zis si voi cam seamana cu s2000
|
Super faina masina...e mortala !!!!!!!
|
mi se pare destul de legata masina e frumoasa
|
naspa culoarea in rest arata binisor
|
eu zic k poate rivaliza cu s2000-ul. arata foarte agresiv cu grila aia imprumutata de la Ram :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning