![]() |
e36 318is
10 Attachment(s)
salut.am achitionat de curand primul meu bmw,318is din 95.masina am luat-o de la un prieten la un pret destul de bun zic eu.probleme ar avea mai multe si de ordin estetic mai mult.in primul rand nu stiu ce tip de motor are pentru ca a fost schimbat si are seria stearsa si nici fostul proprietar nu stie ce tip este(am facut cateva poze poate ma lamuriti voi).am schimbat ambreajul,uleiul si filtrul de aer,urmeaza cel de benzina de polen,placute frana,curatata tapiteria apoi ma apuc de exterior unde o sa am ceva de munca.cateva poze si astept si sfaturi.
|
Re: e36 318is
salut frumoasa achizitie multi km cu ea in continuare si succes cu exteriorul si cu ce ti-ai propus la ea mie mi se pare ca motorul este un 1.6 parerea mea acuma nu stiu sigur daca este ca mine...:-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ai m42. pt ca la m44 debitmetrul este asemanator cu cel de 2.0 si clapeta de acceleratie arata altfel.. :P
|
Quote:
|
semnale 25 de ron bucata... am cumparat eu...daca vrei te ajut eu cu transportul pana la Ploiesti..free! imi lasi un pm sa`ti dau nr baiatului si stabilesti cu el
|
Rosu, frumusel, dar scapa de stopuri si pleoape. Sa o conduci multi km fara incidente.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning