![]() |
Seat Leon FR
Vand Seat Leon FR An - 2003 KM - 200000 reali , se pot verifica in reprezentanta ! 1.8 20v Turbo - 180 cp Dotari : Scaune Recaro 1 , Climatronic , Geamuri Electrice , Computer de bord, magazie 6 CD'uri , Controlul tractionii ( ESP ) , 6 airbaguri , Radio CD. Motor : toate consumabilele schimbate acum 6000km , distributie, role, ulei motor, filtre. Furtune Forge motorsport de boost , BOV Forge Motorsport , Bujii NGK Iridium , Evacuare Catback Borla. Exterior : kit exterior original FR , eleron JE Design dar nu este montat inca, Jante OZ Racing Superturismo 17' 5x100 , 225/45/17 vin impreuna cu pneuri de vara + iarna . Masina are defecte estetice . PRET FIXXXX : 4000 euro. TEL : 0728525516 Fara postui inutile !!! o sa pun maine niste poze :D |
Re: Seat Leon FR
15 Attachment(s)
Si pozele , am uitat aseara sa mentionez ca masina are si trapa :-)
|
salut. te-ar interesa un schimb cu asta mica?? :) https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post5012089
|
variante fiatu din semnatura?
|
Multumesc pentru oferte , dar am nevoie de bani :D. Stima. ;)
|
Ce probleme estetice are?
Pune si poze. |
Quote:
|
Salut un consum real........multumesc.
|
Quote:
|
upppp
|
Frumoasa foc masina...multa vreme am vrut una d-asta..pacat ca o vinzi.
In legatura cu consumul..asa este...in oras scoti si 7-8 % la un mers decent de om normal sa zic asa :))) la fel de bine scoti si 12-13 daca mergi numai cu 4-5000 rpm Exemplu de consum : pitesti-timisoara dus-intors 7,2% |
Quote:
foarte bun consumu pitesti timisoara + retur ;)...........si totusi frate e in 4000 de euro fix :shock: , nu mai mult nu mai putin, si tot nu o ia nimeni :lol::lol::lol:............m-am uitat si pe alte site'uri si preturile incep de pe la 4500-4700 in sus ;)......asta e romanu, aaaa 1.8 Turbo motor mare hmmmm....consum mare in oras.......nu frate nu consuma deloc mult in oras daca esti ponderat si mergi frumos cu ea ;), daca ai plumb pe picior atunci sa te astepti de la un 10% incolo ;)...........totusi are 180 de cp si trage de toti ;).......eu unul personal o dau pentru ca nu ma mai satisface tractiunea fata, vreau 4x4 , si vreau sa-mi iau Subaru Impreza STI ej20 din 2003-2004 , cam asa ......... aveam in plan s-o fac 4x4 dar ma ducea destul de mult si nu isi avea rostu, mai ales ca era haldex ;) , nu era 4x4 permanent . Deh , daca nu o dau in maxim 1 luna, o dezmembrez si o dau pe piese , poate asa reusesc sa o dau :shock: |
ai innebunit..cum sa o dezmembrezi.
e pacat de ea...mai bine incerci la ceva combinatii si poate la final ajungi la banii doriti Daca Doamne fereste te apuci sa o dezmembrezi....anunta-ma ca vreau niste alea |
Quote:
|
masina s-a dat , se poate inchide :-) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning