![]() |
Cine ma ajuta si p`mine cu niste poze sa imi fac un interior frumos la o Dacie ?
Salut am o dacie din 83 .. si as vrea sa ii fac un interios frumos .. as vrea sa pune`ti si voi niste poze cu dacii adica poze facute in interior sa am idee cum sa o fac .. YDMSG: djanonimul88 .. sau puteti sa puneti si aici ..
|
Re: Cine ma ajuta si p`mine cu niste poze sa imi fac un interior frumos la o Dacie ?
Am sa iti fac niste poze cu husele de le am pe masina de la racing sports si o cotiera de carbon.:o
|
Re: Cine ma ajuta si p`mine cu niste poze sa imi fac un interior frumos la o Dacie ?
Quote:
|
acum am citit si eu...m-ar interesa cotiera din carbon...sunt tare curios:shock:
|
Quote:
|
as cauta niste poze cu niste interioare de dacie sa imi fac niste ideei .. cum sa mi`o fac p`a mea ..
|
2 Attachment(s)
poate te ajuta cu ceva...
|
M`da sunt tari .. deci as vrea si niste poze care sa cuprinda tot interiorul sa am eu niste ideei sa mi`o fac p`a mea ..
|
7 Attachment(s)
cel mai reusit interior de dacie pe care il stiu
|
e hot rod dacia aia? tari flacarile:)
|
Ms .. prea tare dacia aia :) .. hai mai postati si voi cu niste poze ceva sau pe mess la IDMSG: djanonimul88 :D
|
74 Attachment(s)
am poze cu interioare de nu stii pe care sa-l faci te asigur.
ps:cineva tre' sa dea' o bere:-P |
Eu am dacie .. si as fi vrut poze cu interioare de dacie .. si poze cu dacii k vreau sa mi`o tunez si eu cat de cat ..
|
omu cred ca a pus pozele alea in caz ca vrei sa te apuci de ceva serios la interior....cu tot facut la comanda din fibra si alte materiale....vrei un sfat pt interior? un bord cn model nou, fete de usi de plastic..sunt unele mai deosebite( oricum se gasesc in comert) scaune de la dezmembrari de pe o straineza si o tapiserie dintr-un material care iti place tie deasemenea facut la comanda......cu poze nu pot sa te ajut pt ca baiatu care isi facuse masina cu accesoriile astea a vandut-o
bafta la modificari |
da ce ma alea nu tot panoplii, scaune, banchete, portbagaj au sau ???
eu din alea am sa ma inspir sa-mi fac interiorul cu mana mea, si cand o sa fie gata am sa va arat poze nu am nevoie de poze cu dacii care au huse de bazar, ci de poze cu lucrari de profesionesti sa inveti ceva, eu am vrut sa te ajut dar u ai refuzat, e aleagerea ta. bafta cu interiorul, sper sa nu faci ceva urat. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning