![]() |
vand arcuri ac schnitzer e36 spate
vand arcuri spate e36 ac schnitzer,
o alta pereche pentru fata dar negre (fara rugina!), 2 telescoape Monroe pt spate, timonerie 318is, cutie filtru aer m42, ceasuri bord 4cil cu 260km!! un torpedou ff bun, o grila pt coupe cu tot cu nari nfl. Preturi la cerere. Accept si diverse schimburi. Tel: 0762271337 |
Re: vand arcuri ac schnitzer e36 spate
ce drop au arcurile ac schnitzer ?
|
crede-ma ca habar nu am. sunt albe, inscriptionate cu rosu. le-am avut pe masina mea cand am luat-o, un e36 coupe. aripa venea cam la jumatatea balonului daca te ajuta sa-ti faci o idee. Garantez ca sunt un bun compromis intre sportivitate si confort!! ff bun! Mi-am pus reglabila fata/spate..
|
un cod ceva ?
|
o sa ma uit maine si-ti spun
|
2 Attachment(s)
33533624 acesta este codul trecut pe ele si asa arata. Daca-ti convin ai numarul meu, si nu vreau bani pe ele neaparat, am nevoie de o gramada de chestii pt e36. mai am si o pereche de telescoape spate, monroe necurse si arcuri fata dar negre, cred ca sunt stoc.
|
Poze cu ceasurile si pret...
O seara buna |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ml#post5145880 |
arcurile ac schnitzer si telescoapele monroe sau vandut!
|
Re: vand diverse piese pentru e36 (sau schimb)
a plecat si timoneria!
au mai ramas: - anvelopele pe 17 continental - torpedoul - grila nfl completa - cutia de filtru aer, mare de 318is - o pereche de arcuri negre, ca noi, pentru cine prefera o garda mai inalta, dar tot sport! - ceasuri de 4cil - 260km, vand sau schimb cu unele pentru 6cil, de preferat si cu mile! |
3 Attachment(s)
mai sunt si o pereche de stopuri si una de butoane pentru geamuri electrice
|
inca valabile!!
fac schimburi cu cot debitmetru m50, admisie m50b25, obc 18 butoane, volan m3/m5 e39/z3, vand discuri, etrieri, suporti etrieri fata/spate e36 318is, placutele fata sunt noi! |
Re: vand diverse piese pentru e36 (sau schimb)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning