![]() |
e30 vs e36
hai noroc in primul rand
Am un e30 325i din 89 stock dar in toate mintile(are doar chip si suspensie sport) si azi m-am luat cu un e36 coupe rosu,nu stiu daca mai retin bine nr dar parca ceva cu MDU. Cursa a fost scurta,i-am dat doar 1,2,3 pana la capat dar omu' statea in spatele meu de ziceai ca l-am luat la stanga si asta n-ar fi de mirare dar parea ca nu se chinuie..sau poate pt ca nu-i urla toba?ma rog..dreaq stie.. Dupa ce am schimbat 123 am lasat-o ca aveam un logan in fata si n-am vrut sa intru pe banda cealalta in fata omului,dar ideea e ca oricum cred ca mi-o tragea. Si acum poate spun si de ce am deschis postul: Banuiesc ca masina lui era tot 325 pt ca daca era mai mica nu cred ca mergea atat de bine iar daca era m3 ma spulbera din prima sau nu-si mai batea capul cu mine. Revin..vreau sa intreb pe cine a mers cu ambele modele: E DIFERENTA CAT DE CAT MARE INTRE 325 E30 SI 325 E36 AMBELE STOCK? se simte clar diferenta de 20 de cai?avand in vedere ca e30 e mai usor? Multumesc |
Re: e30 vs e36
ursul e mai usor,tu ai si cip deci o pisica 325 nu ar trebui sa te faca prea usor(poate deloc :-) ).singura si marea problema e k MDU e M3! (cel putin era... :???: )
|
Quote:
m-am mai linistit putin..ramasesem putin bulversat..:rolleyes2 merci pt raspuns |
un e30 2.5 12v in stare perfecta, pe scurt pleaca mai bine k un e36 325i , dar pe lung castiga e36 ...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning