![]() |
Golf 2 1.6 td
5 Attachment(s)
deci imi vand golfuletul an fabricatie 86 motor 1.6 turbo diesel
dotari: - geamuri electrice - trapa electrica - facuri clare fumurii cu cruce - stopuri hella smoke originale gti - frane fata 256 ventilate de golf 3 - punte spate pe discuri tot montat nou - scaune + banchete de golf 3 model sport +un scaun de la sofer impecabil doar ca tapiterie albastra - filtru sport - teava din turbo pana in spate - jante rh pe 14 9j spate si 8j fata toate gumele 195 45 r14 (roluite+vopsit spite+ buze polishate) - suspensie sport golf 3 fata -8 fix spate reglabila prin filet tot -8 - volan spot momo - boxe originale in fata de usi - sistem un singur stergator pe fata - amortizoare capota kit universalpentru mk2 mk3 am schimbat urmatoarele: pivoti,bucsi la brat, bucsi la bara stabilizatoare,bielete la bara stabilizatoare,capete de bara,rulmenti fata spate,discuri+ placute fata spate,flansa amortizor fata, ghidaje noi fata spate la port etrieri, reconditionati etrieri, +multe altele care nu imi vin in cap acum revin mai pe seara cu mai multe poze tel:0727595009 email: [email protected] |
Re: Golf 2 1.6 td
si pretu ? sau o dai degeaba?
|
scuze am uitat de pret. 1900 euro usor negociabil sau 2100 in schimburi
p.s am uitat sa mentionez ca masina are manere de audi alarma+ inchidere centralizata |
Let's go to AUDI !
ps:masina face fiecare banut s-a muncit enorm la ea multe piese noi si de calitate,cine vrea o masina buna o recomand ! Spor la vanzare ! |
doamne cu sa dai masina asta si in banii astia ???????? cat ai muncit la ea parerea mea e sa te mai gandesti sa nu-ti para rau Bogdane
|
9 Attachment(s)
alte poze
|
topicul se poate inchide masina nu se mai vinde
|
4 Attachment(s)
revine la vanzare 1800 pret fix si urgent
+ masca cu 4 faruri de gti, + foarte multe piese si maruntaie |