![]() |
Top fiabilitate Warranty Direct 2007
1 Attachment(s)
Topul fiabilitatii Warranty Direct 2007
Warranty Direct este o reputata companie independenta, lansata in 1997 si specializata in garantii si asigurari personale. In calitate de intermediar pe piata asigurarilor, firma opereaza pe pietele auto si de aparatura electrocasnica. Recent, a dat publicitatii topul pe 2007, in privinta fiabilitatii marcilor de automobile. La realizarea acestui clasament au fost luate in calcul 33 de marci, prezente pe pietele din SUA si Marea Britanie. Topul a fost realizat avand drept criteriu numarul de defectiuni tehnice raportate de detinatorii de polite, la 100 de automobile cu vechime cuprinsa intre 3 si 9 ani. Remarcabil (dar deloc surprinzator) este faptul ca acest top este dominat categoric de catre producatorii asiatici, in special de catre cei japonezi, doar doua marci non-asiatice reusind sa se claseze in partea inferioara din Top 10, cu toate ca acesta a fost intocmit pe alte piete decat cele asiatice. Dar iata cele mai bine clasate marci auto, in “Warranty Direct - Reliability League Table 2007”: |
Re: Top fiabilitate Warranty Direct 2007
KIA pe 5,iar BMW pe 18 ?
Se apropie de adevar,deoarece mult mai multe cunostinte/amici se pling mai mult de BMW decit de coreene. Asta ar trebui sa-i puna serios pe ginduri pe producatorii europeni. |
In momente de genul asta sunt F mandru sa am Citroen. :D
Oricum, este oarecum surprinzator ca doar 2 marci europene sunt in Top10. |
hmmm............ peugeot sau alfa romeo mai fiabile decat range rover ?? greu de crezut.... cam dubioasa treaba
sau daweoo mai fiabila cu mult decat audi ?? NO WAAAY !!! |
nu imi pare chiar cea mai logica ordine... nu neaparat ordinea ci procentajul... adica totusi de la 8% pana la 40% e o diferenta... dar sa nu uitam si faptul ca din cate am inteles eu firma actioneaza pe piata din sua si anglia..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning