Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 GTi project (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/330590-golf-3-gti-project.html)

60sta 06-08-12 16:52

Golf 3 GTi project

3 Attachment(s)
Salutare tuturor,ma numesc Razvan,sunt din Resita si de curand am achizitionat (am facut un schimb mai exact) un Vw Golf 3 Gti 16V din 1994 pe care vreau sa mi-l fac cum vreau eu pana in octombrie cand iau permisul de conducere...
Masina ca dotari are geamuri electrice,interior recaro de fabrica,suspensie KW reglabila fata-spate,avea roti originale de gti ,iar eu am avut si i-am montat unele Oz Racing..
Va urma sa trec masina pe numele tatalui meu ca nu am 18 ani :)),sa mai cobor spatele sa fie egal cu fata,desfacut motorul complet si ''preparat'',evacuare custom din fata pana in spate si alte maruntaie...Am doar 3 poze dar voi face pe parcurs.

andi_cimpean 06-08-12 17:17

Re: Golf 3 GTi project

Interesantă maşina dar cam puţine poze!

Nu trebuie să treci maşina pe numele tatălui, decât dacă el doreşte asta!

Chiar dacă n-ai 18 ani, o poţi trece pe numele tău!

60sta 06-08-12 17:38

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5128813)

ma voi interesa daca o pot trece pe numele meu...dar am auzit de la multa lume ca daca nu am 18 ani nu o pot trece...Infine :-j :)) ...nu am avut timp sa ii fac poze dar in cel mai scurt timp voi posta :D

dydy-andrey 06-08-12 17:38

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5128813)

exact ! eu cand mi-am luat masina, aveam 16 ani si am trecut-o pe numele meu.
sa ai bafta cu ea !

ps. ce s-a intamplat cu fustita de gti?

60sta 06-08-12 17:46

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 5128830)
exact ! eu cand mi-am luat masina, aveam 16 ani si am trecut-o pe numele meu.
sa ai bafta cu ea !

ps. ce s-a intamplat cu fustita de gti?

fostul proprietar a decupat-o in stanga si dreapta deoarece prindea cu ea la parcari etc....mai am inca una in stare perfecta la atelier :D

Rulez 06-08-12 18:32

Mai bine o tii pe numele lu taicatu , o sa te rupa la asigurare din cate stiu eu , sunt mai multe stagii de varsta , mai ales ca o sa fii si incepator ceva de genu . Acum faci cum vrei tu .

60sta 06-08-12 18:50

da stiu...de aia vreau sa o trec pe el...

Seda 07-08-12 14:00

Trece-o pe numele tatalui tau , ca te rupe la asigurare , eu prima asigurarea care am facut-o cand mi-am luat masina , la varsta de 18 ani , m-a ajuns undeva la 350 de ron pe 6 luni ....

andi_cimpean 07-08-12 16:13

Pentru 100-150 de lei în plus, pe an, vă complicaţi cu părinţii!

Chiar nu vă înţeleg. La final, trebuie să-i căruţaţi şi pe ei în caz de ceva.

Contează şi unde vă faceţi asigurarea. Este recomandat să mergeţi la un broker de asigurări şi să vă găsească cea mai bună ofertă şi bineînţeles, să aveţi grijă la ce asigurator!

Dacă tot doriţi să plătiţi puţin la asigurare, rugaţi-vă bunicii pensionari, să treacă maşina pe numele lor şi atunci, într-adevăr veţi vedea diferenţa. -50%

daddyflo87 08-08-12 20:29

Daca si 350 ron / 6luni e mult atunci pentru ce ti-ai luat masina? Pana la urma e masina ta sau a lu 'taticu' :-) ? Inmatriculeazo pe numele tau !

B999CPY 08-08-12 20:35

Un prieten are un Opel GSI cu motor de 2.0 si pe 6 luni a platit asigurarea 400 de lei. Omul este incepator si asta a fost principala cauza. Masina este pe un alt nume dar asigurarea si-a facut-o pe numele lui. Credeti-ma...am fost cu el.

Foarte frumoasa masina. Mai pune poze si pune-i alta buza in fata.

andi_cimpean 09-08-12 08:35

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5131111)
[...]Masina este pe un alt nume dar asigurarea si-a facut-o pe numele lui. Credeti-ma...am fost cu el.
[...]

Asigurată este maşina şi nu respectiva persoană. Mi se pare şi normal.
Datele lui au fost trecute, pentru formalitate.

Dacă am două maşini, nu pot folosi 1 asigurare? :D Cam aşa este şi asta, tocmai d-aia, asigurată este maşina.

sprite 09-08-12 21:47

Frumos , arata bine! Sa-l stapanesti sanatos si sa nu aveti parte de incidente.. . Sunt curios de evolutia lui :rolleyes2

60sta 11-08-12 04:04

1 Attachment(s)
astazi am anulat catalizatorul,am pus teava de inox in loc si am golit toba intermediara (i-a schimbat sunetul complet) ,dar luni ii voi pune teava completa de inox,anulez si toba intermediara si cumpar o toba sport de inox. Astept parerile voastre cu ce model de toba sport ar da bine golful meu :D

60sta 13-08-12 19:47

7 Attachment(s)
Astazi am montat 2 captatoare de aer in bara si buza de vr6 deoarece a mea era decupata...Am cumparat si o finala full inox ATU tip DTM de la un prieten,tot astazi :))) Maine urmeaza sa o montez

All times are GMT +2. The time now is 08:50.

- Copyright 2026 4Tuning