Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   ce imi recomandati? vectra b vs vw vento (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/33052-recomandati-vectra-vs-vw-vento.html)

GRIM_RIPER 10-02-07 20:53

ce imi recomandati? vectra b vs vw vento

care mio recomandatzi???

ast3riCS 12-02-07 23:42

Re: ce imi recomandati? vectra b vs vw vento

Mie unu imi place mai mult vectra B, deshi nu prea shtiu preturile la vento......

GRIM_RIPER 13-02-07 19:42

pai......am gast la aceelasi pret si km care crezi ca ar fii ma buna??parerea mea c vectra e model mai nou
astept sugesti

RA_2fast4u 13-02-07 21:34

eu in sa fiu in locul tau asi sari pe vento... nu e asa de intalnit ca vectra si are si un potential de tuning(daca e cazul) mult mai mare. da si tu mai multe detalii despre cele 2 masini ca sa te putem ajuta mai bine..

GRIM_RIPER 14-02-07 20:23

am gasit pe net mai multe .dar astea 2 mi-au cazut la inima:rolleyes2 vectra B si vento..acelasi motor...1.8......dar nu stiu pe care sa il aleg....vento mi se pare un model mai demodat dar in acelasi timp mai rar nu stiu........am vzt un vento cu angel eyes de golf 3,,,,,SUPERB.......dar si vectra mi se pare cu potentzial.........caut o masina pt cv extreme.tuning..........eeee nu chiar asa extrem dar totusi....:lol: :lol: :lol: astept sugesti in continuare

VS-99-BYE 15-02-07 08:01

Eu cred ca vento are mult mai mult pontential decat vectra din toate punctele de vedere, fiabilitate, tunning. Daca as fi in locul tau as lua vento si m-as apuca de treaba. Bye

yamahaua 21-02-07 20:04

oricum e mai klumea vento si e volkswagen nu opel...crezi ca degeaba s ieftine opelurile si afara? si toata lumea are opel.

grig iooooo 15-07-07 21:37

vento cu siguranta.are multe accesorii tuning si se intretine foarte bine.

22VIN 15-07-07 22:05

Quote:

Originally Posted by yamahaua (Post 763630)
oricum e mai klumea vento si e volkswagen nu opel...crezi ca degeaba s ieftine opelurile si afara? si toata lumea are opel.

sa stii ca vw sunt f rare... n-are nimeni... pote sunt chiar mai multe ca opel...
da as lua vento

*-_Speed_-* 16-07-07 03:51

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 999190)
sa stii ca vw sunt f rare... n-are nimeni... pote sunt chiar mai multe ca opel...
da as lua vento

Si eu as alege Vento...o masina fiabila si destul de rara infara de cele de politie:lol:

3TURBOnos 16-07-07 14:30

vectra b! daca e dupa 2000, fara indoiala !si cea dupa 96' arata f bine...

o masina care arata f bine, legata, f fiabila, iar daca ai avea bani de tuning...nu se poate compara vw vento !NUMAI DACA LE PUI UNA LANGA ALTA PARCA VECTRA E DEJA TUNATA !

IAR OPELURILE SUNT F F F FIABILE ! DEPINDE ..CUM TI-O FII NOROCUL !

IN REST NUMAI BENE !

Cosmin255 17-07-07 01:21

Vectra , mi se pare mai frumoasa , iar cu fiabilitatea ... e discutabil....

FIGHET 17-07-07 01:32

Depinde De Ce Vectra Spune Baiatu Daca Este Vorba De Cea Fab Pina In 98 Asa Si Asa Dar Daca Este Dupa 2000 Fara Probleme Alege Vectra Este Mult Mai Noua Si Mai Moderna Chiar Daca Este Mai Intalnita Pe Strada Ca Vento

22VIN 17-07-07 13:02

fiabila la motor dar la caroserie... stim cu totii...

Florin_Tei 18-07-07 00:33

Sa fiu in locul tau Vento , caroserie buna cat si motor (acum depinde si cum a fost intretinut si cati km are) . Cu respect !

All times are GMT +2. The time now is 14:30.

- Copyright 2025 4Tuning