![]() |
cumpar
Buna ziua, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? As vrea sa cumpar o masina fabricata dupa anul 1999, inmatriculata si sa ma incadreza in 2000 de euro, ce imi sugerati sa achizitionez ? :| Multumesc
|
Re: cumpar
Fiat Punto zic eu ca e ok. Ai AC computer de bord abs airbag-uri,consum mic .Si e oarecum destul de spatioasa.
|
Aha, ms mult :) mai astept si alte sfaturi :)
|
Nu ai specificat daca masina o vrei sa fie de oras sau nu...si din ce clasa ai vrea sa fie...
Eu personal recomand Renault Twingo deoarece este destul de spatios la interior si destul de mic la exterior...este ok atat pt oras cat si pentru drumuri mai lungi iar ca bani te-ai incadra sa achizitionezi unul cu kilometrii destul de putini si totusi destul de dotat. daca vrei o masina mai maricica dar cu costuri de intretinere reduse recomand Dacia Solenza. Spor la achizitia unei masini care sa te multumeasca pe deplin si cu care sa nu ai probleme;) |
Multumesc, as vrea o masina care sa nu fie de oras :-)
|
mai pui ceva si iei nubira mea, ai si dotari, gpl, spatiu, etc...eu o dau ca sa trec la o clasa superioara, te astept oricand la un test drive...
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...dx/page-9.html |
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning