![]() |
dacia nova van ???
2 Attachment(s)
deci ma chinuie ma macina am intors netu` cu fundu in sus si nu am gasit nimica!!!
ce stiti fratilor despre penibilitatea asta care cica a fost proiect secret??? cum o sta soferu in ea la cat de inalta e, de ce dracu o mai avea triunghi la usa din spate daca tot are usa asa inalta si bagati de seama ca are 3 randuri de scaune pls vreau sa stiu mai multe |
Vai frumoasa e , o bijuterie :lol: :lol:
|
Vai de mama ei de masina.... :shock:
|
chiar trebuia sa pui pozele. Mi-ai stricat ziua :lol: :lol: :lol:
|
stiam eu ca nova are potential....heh
|
Dak ash vedea o asha mashina pe strada cred k ash face atac cerbral. JUR k in viata mea n-am vazut masina mai urata k aia!
|
Daca tunezi virtual o dacie in stil van cre-k arata mai bine :lol:
Bleah :google: |
dupa ce am gasit pozele breaku meu mi se pare super sexy :)
|
LEGAL RACING
In anii 70 Dacia a produs o masina de genul Vw transporter derivata di Renault Estafete si se chema Dacia Estafete, motor 1300 4 viteze totul pe fata. |
LEGAL RACING
3 Attachment(s)
Am gasit o poza cu Renault Estafete. Mai caut cu Dacia care e identica. Cum s-ar fi vandut la noi masinile astea si azi daca le produceau. |
LEGAL RACING
1 Attachment(s)
http://www.geocities.com/motorcity/downs/4582/dacia.htm
aici vedeti multe cele mai multe modele de auto Dacia. Am luat si o poza chiar cu Dacia Estefete. |
asa la aspect nu arata bine
dar sa stiti ca paote fi folosita in scopuri destul de bune un om care nu are destui bani sa cumpere un vw (sau alta marca) de transportat oameni , cumpara dacia de exemplu paote cumara 2 dacii si paote face drumuri de la oras la tzara(si invers) sunt destui oamnei care lucreaza in oras si nu au cu ce sa vina de la tzara la oras astefel vin \"cu ocazie\"(sau de la oras la tzara) eu zic ca ar scoate bani frumosi cu asta ... si masinile(daciile) sunt mai putin costisitoare decat vw sau altele sper ca intelegeti ce vreau sa spun |
LEGAL RACING
Cred ca acea masina urata daca azi s-ar fabrica ar avea un succes mai mare decat Dacia papuc. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning