![]() |
Vand Componente Motor F7P 1.8 16V
Ar fi urmatoarele repere:
Chiuloasa - 150 Euro Bloc motor + Arbore cotit - 50 Euro Compresor AC + Radiator AC (nu este original, este aftermarket) - 50 Euro Pistoane si biele (pentru cine ii arde buza si are nevoie, cred ca mai sunt ok de folosit macar 2 pistoane) - 2 sticle de cico Rotile dintate de la axele cu came - o sticla de cico fiecare Baia de ulei (a suferit o reparatie, dar este ok) - 25 Euro Mai am si solutia ma ajutati cu depozitarea lor si la nevoie va puteti folosi de ele. Nu trimit in tara. Piesele se pot vedea in Bucuresti. Telefon: 0762 43 18 48 Nu ezitati sa ma contactati daca aveti nevoie de ceva. Totul este negociabil si se poate ajunge la o intelegere. Nu am vrut sa le arunc la fier vechi pentru ca in curand nu vor mai fi atatea motoare disponibile si este pacat. |
Re: Vand Componente Motor F7P 1.8 16V
14 Attachment(s)
Adaug si niste poze, ca sa va faceti o idee.
|
salut.
as vrea eu blocul + arbore + biele fa-mi un pret pentru toate. daca vrei... in cico-uri te pot ajuta cu depozitarea lor fara probleme. |
Adi, momentan am dus motorul la un loc de depozitare mai departe de Bucuresti.
Daca imi spuneai de ieri ti-l aduceam ca am trecut pe langa casa ta. Momentan nu mai am decat chiuloasa si capacul ei. Daca ai rabdare pana in septembrie iti dau telefon si te intreb daca-l mai vrei atunci. |
Salut!
Ai idee daca chiulasa se potriveste pe 1.6 8v k7m? As vrea sa fac 1.6 16v |
Nu merge.
|
e septembrie :)
|
Nu am ajuns inca in tara.
|