![]() |
Super racheta!
9 Attachment(s)
In sfarsit, o masina, si un sofer au reusit sa ma multumeasca aproape din toate punctele de vedere. :)
Caline esti un adevarat :hug: Bmw-ul este un zeu :woowoo: |
a
9 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
Niste filmulete cu racheta albastra, merita vazute .. :peace:
|
ce racheta ma ? :drunk:
|
haha, lasa vrajeala, nu incerca sa faci pe modestu` cu mine ca nu merge..
Are racheta omul asta, rupe tot.. :twisted: in a-1-a ma tinut in scaun si mi s-au infundat urechile :oops: :ihearu: |
Aaaa.. am uitat sa-ti multumesc pt suc :lol:
|
sa nebunesc daca inteleg ceva ? voi cum va intalniti ? poi unu e de la arad unu de la bukale unu de la Hunedoara ???
filmele astea din cate imi dau seama sunt facute dupa ce ai pus' motoru' ma gandesc nu ? , se vede ca e degeaba diferentialu' ala , pacat , lasa ca in curand iti iei unu' blocant la carutza si atunci tre' sa rupa... :wink: ps : cand vii la tm sa ii zici la aki sa aduca g-max-u ala sau cum ii zice care masoara acceleratia si alea alea sa te cronometram |
Pai Mutzu a avut drum prin Arad si s-au intalnit, oricum in curand o sa facem intalnire AfterDark cu membri din toate orasele intr-un oras probabil Sibiu sau Craiova.
Calin super masina frate. |
Mutzu-le nu era mai logic sa le pui la AfterDark-Arad? :wink: :-?
|
Sau la Poze si filme din partea AfterDark???
|
Am vrut sa iasa topicul in evidenta, masina chiar merita :)
|
tare masina ..... s-o stapanesti sanatos ..... insa filmele nu ai putea sa le pui la sectiunea filme ca de pe forum nu pot sa le iau .... pls :!:
|
abia astept sa fac liniuta ar99bmw. :evil: :evil: intre racheta si f16... si eu vreau sa fiu membru ce ar trebui sa fac ???
|
tekin ia legatura cu mine ptr inscriere in club :D
|
BIZ , eu am trafic limitat ... si deja sunt aproape la maxim..
De luna viitoare o sa am trafic nelimitat. .. si pun filmele unde vrei tu.. k omu ? :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2025 4Tuning