![]() |
Daewoo Cielo WzZ
9 Attachment(s)
Salutare tuturor... Azi` am hotarat si eo sa pun masina a lui tata pe viitor a mea.
Masina are: -Folie texturata(carbon) capota fata ~by BBO -Geamuri fumurii spate+lateralele ~ by COT -prelungire fata (logan) -eleron spate -ornament toba(nichelat) -coada (rechin) plafon -jante pe 14' de magneziu -protectaore spoiler fata+spate -motor de 1.5 16v Ea este din 2000 dar nu are pic de rugina cum au altele...:lol:in plus masina pe fiecare an de 2-3 ori ara bagat ulei in praguri aripi tot tot tot... Scuzati pozele unele sunt facutea din graba si pe inserat... Avem si una vt. cea alb negru :lol:. |
Re: Daewoo Cielo WzZ
mai bine nu scriai "coada rechin plafon" :)) plina de brizbrizuri ... dar tie sa iti placa ... si apropo ce cauta masina mea pe blogul tau cu nr modificate in nr tale ? :))
|
Scoate "bandourile" alea adaugate pe marginile barilor fata si spate.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stai linistit nu ma deranjeaza ma amuza chiar :))
|
Quote:
|
Masina pe saptama viitoare va avea schimbata curea distributie alternator+pompa apa etc....
|
I-am cumparat pompa de apa HEPU ce parere aveti e buna ???:lol::rolleyes2
|
frumoasa masina boss ...
mai poti face rost de o prelungire de aia de logan ? fac cinste :D |
Am rugamintea sa nu mai postezi ca pe chat, de 10 ori acelasi lucru... e suficient o singura data.
Hepu e cea mai buna marca pe care o puteai gasi, sunt sigur ca nu vei avea (de fapt tatal tau nu va avea) probleme |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Si niste poze ;) 8) !:lol:
Masina are 90.000 de Km (reali :lol:) In 6 ani masina ere parcursi 20.000 Km (reali :lol:) Pana akum am schimbat distributia de 2 ori si urmeaza maine,poimaine aIII-a oara :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2025 4Tuning