![]() |
Interior Cielo cu vopsea
2 Attachment(s)
Vreau si eu sa-mi vopsesc ramele din interiorul masinii .....da nu stiu ce culoare sa fac:?: M-ar bate gandu sa il fac gri un fel de imitatie de aluminiu.Masina mea e visinie.Va rog sa ma ajutati !!!Sunt la ananghie.Ce culoare sa fac ??Am pus si poze sa aveti idee ce vreau sa vopsesc(ceea ce e cu GRI)Mercis mult
|
Re: Interior Cielo cu vopsea
najpa culoare oricum :(
stiu eu...unde-i interioru ala cu rosu unde-i rosu sa visiniu culoarea masinii si unde-i gri fa negru sau invers negru foloseste mat-ul ca sa nu reflecte :P |
E o idee buna da nu stiu cum ar veni.Nu cumva ai vreo poza cu exemplu tau??Da ce spui e deja prea mult...tre sa dau bordu jos de tot eu ma gandeam doar la ce e cu gri ca e mult mai usor.Dar nici ideea ta nu e de uitat.Mersi
|
vb pe mess alecs_rg ca mi mult mai usor si mai repede pozele decat pana le pun pe forum :P
|
e super bordul ala rosu
|
cum poate sa-ti placa asa ceva?
la atata rosu dupa 5 minute de mersa cu masina te dor ochii ii mult prea multa culoare, exagerat pentru condusul zi de zi a unei masini, parerea mea ca ce-i prea mult strica |
sa nu ti-l vopsesti rosu..m-am uitat 20 de sec la bordul ala si ma durea capul..
rosul, si nuanta aia mai ales..(adica asa de aprinsa) are un efect f ciudat..te face sa fii nervos asa..nu CALM, CUM AR TREBUI SA FII LA VOLAN! si griul ala..da un aspect asa de ..ieftin..nush dc..nu se potriveste nici unul cu interiorul tau daca vrei ceva mai interesant la interior..strange niste bani si imbraca-l in piele;) (daca nu ai a/c, scaunele sa le pui in piele partiala , k vara te faci varza inauntru-de transpiratie) si iti imbraci volanul si bordul( trebuie unul mai talentat asa sa faca treaba calumea cu bordul) dar ar trebui sa iasa frumos cat despre culoare.. alege un negru sau un albastru inchis spre gri,daca intelegi ce vreau sa zic..stiu ca suna ciudat..dar asa vad eu nuanta aia..se pune in mercedesuri;)poate ai vazut-o dar nu rosu! |
poi rosu te omoseste
un galpui sau un verde linistitor, nu de alta dar sa nu facem racing prin oras :P |
Mai nu ati inteles.Eu nu vreau sa imi fac bordu rosu sau orce alta culoare.Eu vreau sa vopsesc DOAR CE E CU GRI la ambele poze da nu sunt hotarat ce culoare.:shock:
|
pune o poza cu interioru masinii tale , si exterioru si sa vedem ce sar putea face ;)
|
Uite maine o sa pun poze cu masina mea din toate unghiurile si exterior si interior.:D Abia astept sa vad ce idei imi dati mersi mult .
|
Quote:
Asteptam pozele |
pune poza si o modificam in photoshop si vedem ce iasa
|
Abia astept ideile voastre!!!!:lol:
|
pune poze cu masina si cu interioru