![]() |
Cumpar material tapiterie E30
1 Attachment(s)
Asa cum zice si in titlu ma intereseaza tapiterie scaune pentru e 30.
Ma intereseaza sa nu fie murdara, rupta sau arsa. Cel mai probabil daca are cineva o bancheta cu acelasi tip de tapiterie si nu ii mai trebuie. Nu ma intereseaza sa fie completa de pe toata bancheta, e de ajuns chiar si jumatate de sezut sau si mai bine de spatar. Atasez modelul in foto mai jos. Tel: o764.7o1.oo5 sau p.m. |
Re: Cumpar material tapiterie E30
Pune si tu o poza din care sa se vada mai clar modelul. Am niste scaune si banchete dar din poza asta nu-mi dau seama daca e ce-ti trebuie sau nu.
|
2 Attachment(s)
Mda, nu e un unghi tocmai bun :oops:, insa am vrut sa se vada exact despre ce este vorba. Este exact scaunul in cauza ;).
Atasez mai jos 2 poze unde sper ca se vede mult mai bine. Multumesc. |
In continuare caut...
|
Quote:
|
Ma intereseaza material de tapiterie original, fix acelasi model care l-am aratat mai sus. Vreau sa fie totul cat mai original (oem) indiferent daca este nou sau nu. Nu ma deranjeaza un lucru sh atata timp cat se prezinta bine sau foarte bine. Pe langa astea, nu vreau sa imbrac si restul interiorului pentru ca este intr-o stare destul de buna, satisfacatoare pentru mine tinand cont ca nu este noua. Imi trebuie doar pentru partea de sezut la un singur scaun pentru care am deja o bucata insa nu este indeajuns de mare pentru scaunul sport.
De gasit sigur voi gasi, mai devreme sau mai tarziu. Am destula rabdare pentru ca vreu neaparat acest model de tapiterie. Asa piele sau orice alt material puteam sa pun demult. Si ca sa-ti dau exemplu (poate cel mai concludent): tu ce ai facut cu materialul de pe scaunele si bancheta ce le-ai imbracat :?::idea: Ma indoiesc ca din toata nu as fi putut gasi un petec de material atat cat am eu nevoie ;) Multumesc de intentie oricum. |
Quote:
|
Nu ma intereseaza o parte anume asa cum am zis. Poate fi de pe orice scaun sau bancheta, de pe sezut sau spatar, nu conteaza atata timp cat este ok. Si bineanteles la fel. Daca gasesti la cineva te rog sa ma anunti. Multumesc.
|
Tot mai caut...............:rolleyes2
|
vezi la ANATEX.eu de acolo am luat pt scaunele mele.
|
3 Attachment(s)
asta e materialu?
|
Nu, din pacate nu este acesta :sad:
Multumesc mult oricum. |
In cautare....
|
Din pacate am si eu doua scaune cum are colegul Schultz. Ma mai uit azi, mi se pare ca mai am un scaun cu tapiterie diferita de astea.
Te anunt diseara. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning