Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Firme de Chip Tuning ptr Megane II (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/33008-firme-chip-tuning-ptr-megane.html)

oldtudorhand 10-02-07 12:01

Firme de Chip Tuning ptr Megane II

Care ma poate ajuta si pe mine si sa-mi zica niste firme care executa chip tuning ptr Megane Sedane II cu motor de 1.6 16v! Sunt dispus sa dau niste bani in plus ptr o calitate mai buna ;)! Voi merge si la reprezentanta Renault sa vad ce-mi zic baietii de acolo! Daca stiti ceva firme din Brasov ar fi excelent!! Mersi mult......

ceky 11-02-07 11:29

Re: Firme de Chip Tuning ptr Megane II

Salut ! Noi am si modificat deja modelul tau de masina cu resoftare prin mufa de diagnoza , pt date si pret viziteaza site-ul dimsport.ro
Cu respect,
Ceky

oldtudorhand 11-02-07 13:11

Mersi mult de tot!! :*

Dj Nuca 12-02-07 22:11

Are cineva vre-o idee unde fac un obd cip tuning in constanta??? (pt Renault Megane 2. 1,5Cdi 80Cp)

ceky 12-02-07 22:21

Da la noi in curind vom face un drum in Constanta pt a face citeva masini si te putem include si pe tine , daca esti interesat contacteaza-ma!
Cu respect,
Ceky

MasterTuner 13-02-07 14:32

Referitor la 1.6 16v Mastertuner are un kit de admisie multiclapeta dedicat care in conjunctie cu Unichip face 135 cp pe acest motor.

Dj Nuca 13-02-07 21:56

1. Eu am renault Megane 1,5Cdi, 82Cp. Masina are 2000Km Am garantie 3 ani la masina.
2. Cu cat creste puterea?
3. Cat ma costa?
4. Pierd garantia ?
5 Exista vreo modalitate ca cei de la service la garantie sa nuisi dea seama ca am sa ceva pe masina ?
6. Am auzit ca exista posibilitatea de a scoate aceast cip atunci cand intra masina in service si atunci cand iese de reactivare?
7. Pe ce data venitzi in constanta?
Multumesc anticipat

ceky 13-02-07 22:05

Deci , nu se vede la garantie dar daca vrei in mod express poti veni la noi si iti facem masina ori inainte de revizie !Iti reamintesc pe aceasta cale ca peste 90% din masinile facute sunt in garantie. Puterea ajunge la 105Cp si 241Nm ! In Constanta venim foarte curand daca nu sapt asta cealalta sigur !
Da-mi nr de tel si te contactam noi!
Cu respect,
Ceky

Ernest 13-02-07 22:09

sal... ce se scoate din audi A4 1,9 tdi 131cp din 2002...?cat mai mult dar sa nu afecteze fiabilitatea motorului...

Dj Nuca 13-02-07 22:12

Imi potzi spune exact ce facetzi voi la masina ... "ce insemana efectiv acest ciptuning" Pentru ca sunt confuz.. am vazutr si am auzit multe povesti cu tot felu de "blackbox" , "flashtuning" , "ciptuning" Ce si cum facetzi voi exact? (daca nu sunt pera nesimtzit)

ceky 13-02-07 22:40

Se face FlashTuning prin mufa de diagnoza !Se citeste se modifica si se rescrie noul soft optimizat !

Pt A4 130Cp tdi se face la fel rescriere de soft prin mufa de diagnoza si se poate duce la 170-180cp cu evacuare completa si kit de admisie sport!
Cu respect,
Ceky

Dj Nuca 13-02-07 22:44

Deci se rescrie softul "computerului de bord" Fara a se inlocui "procesoru" insine. Eu am auzit de o varianta in care se atasaza ceva la mufa obd "ceva " care se poate scoate atunci cand mergi la service... Exista asa ceva?

ceky 13-02-07 23:25

Se rescrie softul ECU (computer de motor ) cel de bord este altceva !Si nu cunosc module de genul pe care l-ati descris ci doar acelea care se pot pune pe firele masinii!!!
Cu respect,
Ceky

Ernest 14-02-07 09:29

da si mie pls un pm cu detalii.. cuplu pretz si cat costa si cu evacuare si admisie..ms

B-13-FFA 16-02-07 20:50

scuze ca ma bag peste topicul omului....dar sunt curios.......zbuciumas poti sa-mi trimiti un pret la kit-ul multiclapeta si unicip pt un clio 1.6 16v din 2000. mentionez k am evacuare directa inox....dc ajuta la ceva

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning