![]() |
Machete in lucru-mini cooper.
8 Attachment(s)
Am cumparat duminica un Porsche 911 de la vecinul meu Blue Macca.
Am inceput prin indepartarea vopselei de pe caroserie si am descoperit ca stalpul din fata este rupt pe partea stanga fix la baza. Sper sa gasesc o capota pentru portbagaj si motor;parbriz;luneta;faruri si stopul din mijloc. Maheta va fi vopsita albastru la exterior. |
Re: Machete in lucru-mini cooper.
Sincer pe un Porsche 911 sta mai bine o culoare calda ex: galben sau portocaliu.
Frumoasa macheta... |
Quote:
Macheta va fi vopsita rosu sau albastru. |
3 Attachment(s)
Cam asa arata macheta acum.I-am montat capota motor(multumesc Andrei) si am inceput Marea Slefuire.Saptamana asta sper sa improvizez un sistem de prindere pentru portbagaj, cel mai probabil nu se va mai deschide :(
|
Daca ai sa te uiti pe topicul lui Andrei, ai sa vezi si cum sa faci ca sa se deschida..;)
|
7 Attachment(s)
Am revenit cu un Ford Street Ka 1/24 bBurago. Am inceput sa ii astup ''aerisirile'' de la bara fata si bara spate si am montat scaune de Subaru Impreza si sper sa ii confectionez jante Borbet si sa ii cumpar usa dreapta pentru ca nu are oglinda.
|
broscoiul negru o sa beneficieze si el de niste reanimare??
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Am revenit dupa o lunga pauza, dar cu un Street Ka, care a primit scaune si evacuare de Impreza, de pe celalalt care se transforma intr-un Street Ka racing.
|
Eu zic mai bine te joci cu ele decat sa le strici cu chit.Nu inteleg de ce ai pus chit pe portbagajul celei ce vrei sa fie racing.In fine mult succes si bafta in continuare!
|
Pentru ca probabil vrea sa imite Speedster-ele Porsche.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning