![]() |
Daewoo cielo
5 Attachment(s)
Masina mea Daewoo cielo, CD Panasonic, boxe fata-spate Pioneer, alarma K9, pedale aluminiu, frana de mana si schimbator momo Raptor, buson benzina Simoni Racing, toba sport, jenti aluminiu CMS, anvelope Debica Navigator, termometru Lampa.
Am doar 75 CP. |
aia nu pare toba sport , pare doar ca ai un ornament de finala montat . este asa ?
|
pacat ca nu e roshie ca iti dadeam eu o gramada de prostii de interior.
|
Din pacate e doar un ornament final.Am vrut sa-mi iau o finala BORLA,dar am optat pentru niste boxe pioneer.
|
pai ne induci in eroare :lol: in descrierea ta zice : toba sport . :lol:
keep up the good work ;) |
Aia o sa rugineasca rapid. Ia-ti un Remus ceva!
|
nu rugineste ca are leduri :lol:
|
Lasati mah omul in pace si mai bine sfatuiti-l frumos ce sa-si faca la masina, cunoscatorilor... :wink:
|
eu as incepe cu clasicul :
evacuare completa inox, diametru marit, fara site si fara catalizator, chip, filtru aer conic. distractia vreo 1000 E si vreo 10 - 15 cp castigati |
N-as da 1000 E pe 15 cp nici mort...swap cu un 2.0 Sfi 150cp de la Opel + modificarile adiacente(ex. frane).
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
1. am si eu o intrebare! la care kiar vreau raspuns pls! Cum ai skimbat maneta de frana de mana? ca am si eu un Momo dar nu stiu cum sa dau jos imbracamintea aia de plastic de pe manerul veki! Am intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu mi-a dat un raspuns concret! (am pus o poza sau doua ca sa aveti idee la ce ma refer)
apropo... de ce nu ti-ai pus jante de 14?? dadea mai bine... in fine... In ceea ce priveste motorul sunt de acord cu Bogdan_16v... cauta un kadette sau o astra GSi si-i iei motorul! (ar fi fost bine daca era asa simplu!!) |
Mi-am schimbat-o in service.Mai multe detalii nu pot sa-ti dau ca nu am stat langa ei cand au schimbat-o,pt ca am stat in birou.Iti recomand sa te duci intr-un service.
|
Cat te-a costat frana de mana?
E mult mai frumoasa decat a mea. :cry: |
dai toata consola aia din mijloc jos, e prinsa in suruburi, apoi pe partea cealalta mansonul este prins intr-un surub sau doua. Asa cred. De obicei se prind intr-un surub ascuns, la care ajungi doar scotzand ceva din jur. Uita-te bine de tot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning