![]() |
Golf 1 - Cabrio
1 Attachment(s)
Salut!!! Ia priviti ce am luat eu cu 1700 E !!!! Si vreau sa ii schimb prelata si nu am nici o idee de unde as putea lua una noua !!! Daca se poate una din material textil.... daca exista asa ceva pentru asta .....Atat ca nu le am cu scrisu' si imi lua juma' de ora sa scriu asta!:writers_b
..............................:sad: sau macar ceva bari ca prin severin n-ai sa vezi asa ceva!!! |
Re: Vreau si eu!!!!!!!!!!
daca ai pe cineva in afara.....prelata originala se gaseste pe ebay....240 euro
|
Re: MK 1 cabriolete
da-i add pe mess lui "codatzel" si iti aduce el de pe ebay ;)
mk1 cabrio este rar si devine tot mai rar pt ca multi baga bani aiurea in ele si le strica ... ai grija de ea , nu pune orice tampenie pe ea doar de dragul de a pune. |
Mersi man!!!!!!!!!
|
mersi ... dar m-am suparat si mi-am luat de la Rieger .....nu stiu inca unde sa reconditionez prelata
|
sal ........ (curiozitate ) cat cmc si caluti are motoru' ?? ................ sao sta<panesti bn sifara accidente ..... bafta
|
Uite Unu D`al Meu!!!!!!
Respect Pt Tine Si Alegerea Facuta!!! Cat Despre Prelata, Nici O Sansa Aici La Noi, Am Incercat Eu La Un Tip Din Timisoara Si Mam Ales Doar Cu Bani Dati Degeaba. Cumpara Una De Afara, Costa 199 Euro. Eu Am 3 Golfuri 1 Cabrio, Unul Inmatric Si 2 Pt Piese, Nemaipomenite Masini. |
Ai Cumparat De Mult Masina? Mai Era Un Mk1 Cabrio In Severin Al Unui Tip , Circula Cu Numere Rosii, Aceasta Este?
|
are 1600 cmc dar la anu oricum vreau sa il schimb cu ceva pe injectie ... dar "for now" o sa ii pun doar servo ca rotile pe fata o sa fie de 225/45/R17 si pe spate de 265/35/R18 si o sa cam trag de volan fara servo.
|
nu reusesc sa bag poze
|
4 Attachment(s)
.................... reusii..... sau '' o reusit baiatu''
|
vai mancu-l tata de chipes
trebuie sa imi iau si eu un mk1 cabrio iti tinem pumnii cu proiectul |
hopa ... se prevede un Mk1 Gabrio Rieger GTO :D niceeeee....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mersi man ........ '' i'll keep you posted!!!!!!''
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning