![]() |
Cupa Indragostitilor
Duminica 11.02.07 de la ora 10.00 va avea loc pe cartodrom o etapa de raliu amator.
|
Re: Cupa Indragostitilor
mai multe detalii poti da?
|
V-as da detalii dar nu stiu mai multe: sunt 24 de masini inscrise in concurs se merge 2 manse fiecare mansa constand in 4 ture de cartodron,2 in fiecare sens,si ca o surpriza va participa un italian cu un monopost.Este prima din cele 6 etape a raliului speed hunters organizat de tele europa nova anul acesta.Din pacate inscrierile s-au inchis!In rest daca mai aud ceva noutati maine am sa va anunt!
|
poate pentru 20 martie o sa fie maimulti participanti :P
oricum frumos era sa fie zapada :P |
CALENDAR:
1. CUPA ''INDRAGOSTITIILOR'' - editia a-III-a 11 februarie 2007 - viteza pe circuit la kartodrom 2. 18 martie - asfalt 3. 20 mai - viteza in coasta Faget-Cluj 4. 14 iulie - asfalt 5. 2 septembrie - circuit mixt - asfalt + macadam 6. 20 octombrie - ''CURSA CAMPIONILOR'' - final de campionat - circuit de macadam Feleac - Cluj, fosta proba de RALIU AVRAM IANCU |
mai multe informatii referitoare la regulment, calendar, etc gasiti pe speedhunters.lx.ro
|
ce s-a intamplat la cupa? am auzit ca a fost scandal, poze? filmuletze?
|
uuuuuuuuuuuuuuu scandal ..s-au impartit ceva pumni pe acolo
|
3 Attachment(s)
n-am facut decat vreo 3 poze, lene mare...
in rest, se vede ca a crescut nivelul fata de anul trecut. despre certuri sau rezultate nu stiu nimic... |
dan duma a iesit cu fata sparta de la aia din rally cross atat.
|
a facut cineva poze dupa competitie???
|
da de ce s-o batut?
eu am plecat cand s-o dat laurentiu moldovan cu saxo-u ... |
se tot invarteau aia pe acolo cu gozurile si a mers asta singur sa faca ordine si a ieshit imbujorat de acolo
|
aha, am inteles...cat de cat :D
|
Poate nu le-au convenit ceva celor de la Tg.Mures...Oricum a fost fain.Felicitari organizatorilor!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning