![]() |
honda crx del sol VS BMW 320
Salut....as fi si eu curios de niste pareri intre 2 masini cu greutate si putere diferita
1.Honda crx del sol 1.6 16v 125cp stock 2.BMW 320 2000cmc 6L 150cp doar cu toba sport....asa spune proprietarul pe o distanta de 400m care masina credeti ca are sanse sa castige si de ce? |
Re: honda crx del sol VS BMW 320
Quote:
|
Eu cred ca BMW-ul va castiga, daca e 320 cu motorul diesel de 150 cp, deoarece are cuplu mai mare, cu tractiune spate dau combninatia castigatoare :lol: Depinde foarte mult si de sofer, dar BMW-ul are cele mai mari sanse dupa parerea mea.
|
Quote:
|
Atunci nu mai stiu, e apropiat tare. Dieselul de 150 cp are avantajul cuplului. Cred ca sunt apropiate, trebuie testat.
|
Quote:
|
http://www.zeperfs.com/duel1377-568.htm
Asta daca ambele masini sunt in perfecta stare. |
Il papa honda grav:)
|
Quote:
|
Quote:
BMW 320 greutate proprie fara sofer 1375kg |
Nu va mai uitati zperfs ca la mama cunostintelor ca e varza, n-o nimerste el cu cel mai comun model de la bmw - 320d, d'apoi cu altele.
On topic cred ca la 125cp/1000kg e cam greu sa pierzi in fata a 150cp/~1400kg, numai cand te uiti la valori si iti cam dai seama ca e un favorit net pana in 100km/h In plus 320i 150cp nu este nu stiu ce racheta pentru puterea ei, reuseste un modest ~10 secunde conform producatorului. Despre 320d/150cp: si asta si-o ia dar mai strans (8.8s/8.9s). Nu-i mai tot dati cu cuplu asta ace o diferenta uriasa in reprize iar fara o plaja de turatie nu inseamna nimic, de ex sunt vapoare cu cuplu cat toate bmw-urile facute intr-o zi-doua ... va zice ceva DOAR iformatia asta? |
Quote:
|
Quote:
Sa zicem ca ei puneau timpi din viata reala, eu fara sa cunosc masina prea bine si fara sa o chinui scoteam mai putin decat ziceau ei iar odata am reusit sa ma apropii la 0.15s de ce zice producatorul pentru 0-100. Timpii de reprize sunt foarte usor descos aproape de ce zice producatorul pentru ca de fapt n-ai nimic deosebit de facut. Timpi masurati prin obd, cu roti standard, nu cu ceasul si bordul :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning