![]() |
Unghiuri negative pe puntea spate Dacia Nova
Are cineva idee ? Cum cracanam o Nova de cur ?...
|
Re: Unghiuri negative pe puntea spate Dacia Nova
Nu sunt inginer, nici prea priceput, dar ma gandeam la o tiganie de articulatii independente.
Practic inca doua bascule de un cadru sudat de structura.Oglinda ca pe fata. In felul asta am putea utiliza amortizoare, arcuri fata, discuri etrieri fata. Eu unul as mai adauga o intrebare: Cum putem ajusta o tractiune spate? |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Astea le-am vazut pe DC scrise de Dsign, nu stiu daca Loganu si Nova au aceleasi punte dar merita sa intrebi:-P |
Doamne ce am ajuns sa ne taiem puntile,sa dam gauri in discuri sa avem si noi sport si racing.Si cum o facut baiatul ala intr-o curba mai serioasa nu se teme ca il paraseste roata si il intrece,ii el sigur ca o facut sudura buna si tot acolo.
|
Pe tine nu te pune nimeni sa o tai! :lol::lol::lol:
Si la cum se vede in poza, a facut o sudura ce poate sa o expuna si intr`un show auto fara sa`i fie rusine. Este intr`adevar o idee mai simpla si ieftina sa tai intr`un anumit pct puntea si sa o sudezi la unghi. Totusi daca am vrea suspensie independenta? |
BluBear nu ii vorba ca ma pune pe mine,dar taie el si altul si dupaia vine si te omoara pe drum ca ei fac tuning suspensie independenta pe nova si pe tine te baga la 2 metri SRL si o facut si el suspensie.De ce nu iti pui pe spate jante cu ET mic si J mare si pe fata mai mici sau egale,si fi sigur ca nu iti mai trebuie cracanari pe ea.
|
Sunt sigur ca cine ar face modificarea asta nu este un om inconstient si ca va face tot posibilul sa nu puna pe nimeni in pericol.
Nu este un lucru cu care sa te joci, dar este un lucru care se poate face. Daca cineva ar putea proiecta o astfel de lucrare si ne`ar da date de forte ce vor aplica activ si pasiv as putea calcula rezistentele. |
Iar incepeti mah cu prostiile voastre, ca nu e sigur, ca e rau ca plm... daca le tine oamenilor ce participa la raliuri sigur tine si la el la mers pe strada. Ia mai terminati-va cu criticile astea ca multi de aici nici nu stiti sa tineti flexu in mana si vorbiti aiurea. Ptr o punte de dacie este o modificare buna si sigura dar parca nova are puntea diferita, posibil sa se potriveasca puntea de r19 cu discuri si acolo iti poti cumpara de pe net niste flanse speciale.
|
Quote:
In alta ordine de idei, stai linistit ca n-ajung cu dricul prin zona ta si deci sansele sa mi se rupa puntea in fata ta sunt extrem de reduse. |
Quote:
La faza cu brate intependete e mai greu.... daca nu ma insel puntea spate la Nova sau Solenta are 2 puncte de prindere... pentru independente trebuie 4 puncte, 2 pe fiecare parte.... |
Mersi tuturor de raspunsuri,ramane sa vorbesc cu Design..Sa vad exact ce si cum.
|
Sa ne arati si noua.
|
BH 59 FIF nu trebuie sa ajungi la mine ca ii destul ca ii omori pe alti prin Oradea si plus vedeti de RAR ca va lasa ei fara taieturi prin punte si discuri spate au ei grija ca din ce am vazut se baga rau ca o aparut cam multe tiganeli facute pe masini.
|
Cam greu de urmarit dar pan' la urma am inteles ce vroiai sa transmiti. Ok, s-a notat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning