![]() |
Ford Fiesta
4 Attachment(s)
Ma numesc Gabby am un Ford Fiesta din 2005 cu motor 1.4 TDCI.
Deocamdata iam pus o folie omologata,niste jante OZ RACING r15 cu gume Continental 195/50/15. Urmeaza bari fata spate si praguri custom. |
Ford Fiesta
1 Attachment(s)
Fotu Cu Jante
|
Re: Ford Fiesta
frumoase jantele .. si vine mai bine rosul acesta pe tamburi decat culoarea anterioara ..;) spor la treaba si succes pe viitor la urmatoarele modificari ... ca dupa aceea te asteapta bucuresti-ul pt CIP :))
|
BV...sa vedem si partea de styling.......cica o sa fie tare...sa speram
|
Super faina masina .. sa o stapanesti sanatos si bafta la tunat ...
Asteptam un KIT pe ea ;)) :D .. mai pune si u poze cu jantele si ziua ;) |
Ford Fiesta
5 Attachment(s)
Astazi am mai facut cateva poze la masina..se vad si jantele in poze...
Masina pare albastra... cred ca nu au fost bine facute reglajele sau.. prea intuneric afara... |
Quote:
|
Este o masinutza f dragutza.....si jantele sunt dragutze.....dar scuteste-ne de amatorisme.....vrem sa vedem hard core...ma refer la styling
ca d fugit...nu prea fuge |
Fly-ule... in 2-3 saptamani.. o sa vezi pe masina si... bari si praguri... eleronu o sa vina putin mai greu pt. ca... o sa fie conceput de la 0...dar asta e.. o sa vina si ala.. ma gandeam sa fac capota si plafonu cu negru.. ce zici??? si sa nu uit...sa mentionez... urmeaza si pleoape... :P :D
|
Quote:
|
este ceas autoturismul :-)
|
2 Attachment(s)
O varianta rapida cu capota si plafonu negru .. ;)) sper sa nu te superi ...
E facuta la repezeala si nici pozele nu erau prea bune ... P.S: Pune si din lateral .. si fata si spate si ziua ;) Masina a fost lovita in partea stanga .. in usa din spate .. ?? ca din pozele de mai sus usa stanga spate e mai inchisa la culoare decat restu masinii |
Ford Fiesta
1 Attachment(s)
Masina are mai multe noante(este vopsita in reprezentanta....)am avut cateva zgarieturi pe ea si se pare ca.. n-au reusit sa imi nimereasca vopseaua... asta e.. oricum acum o sa o vopsesc pe toata cap coada...poze cu barile.. nu am cum sa pun... pt ca nu le-am facut poze....dar... bara pe fata.. pot sa o arat pt ca am vazut-o montata pe un focus si.. arata f. bine
|
Cu ce ti-ai inegrit stopurile? Am si eu o fiesta din acelasi an numa benzinar tot cu folie...si tot cu proiecte de viitor
|
Quote:
Stopurile le-am inegrit cu un spray special.La tine probabil sunt doar proiectele... la mine pragurile sunt gata...( azi le-am vazut) si in doua maxim trei saptamani o sa avem poze cu masina terminata, numai ca... am renuntat pentru moment la o chestie... am renuntat la capota si plafon vopsite negru...asta e.. momentan.. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning