![]() |
Recomanda careva o firma pentru instalare GPL ?
Deci dupa multe cautari in Bacau si fara sa gasesc o firma serioasa ce monteaza GPL m-am hotarat sa caut in Brasov , asa ca va rog pe cei care cunoasteti stiti , din experienta sa imi recomande o firma serioasa unde sa imi montez o instalatie GPL secventiala pentru bibiu meu :D , va rog nu am nevoie de comentari ca gpl face ca gpl drege stiu in ce ma bag ,am nevoie doar de o recomandare .
|
Re: Recomanda careva o firma pentru instalare GPL ?
Numele companiei:
Sc Limuzin Com Serv Srl Persoana de contact: Ferencz Atila Atila Adresa: 11 Iunie 1848, nr 21 Localitate: Brasov Judet: Brasov Telefon: 0722197408 Este cel mai vechi din brasov, si cel mai priceput zic eu. |
Incearca la Martax. Au instalatii Landi Renzo, in februarie cand mi-au montat instalatia costa 2390 ron.
|
Si ce fel de instalatie ti-a montat ? Ma refer la model eu as vrea un Tomosetto cu stag 200 , Ai avut pana acuma vreo pb cu ea ma refer din cauza montajului , Am citit o gramada pe net si sincer mi-e frica ma refer ca mi-e frica sa nu mi-o monteze klumea , singura firma la care m-as duce ar fi la buzau la vernesti sunt singuri care au sa zicem o recomandare mai buna .
|
si eu iti recomand la buzau ,atat la vernesti cat si la seby gaz pe transilvaniei ,eu am avut mai multe instalatii montate la ei si au fost toate in regula...si cred ca si la pret iesi ok..
|
Pai am vb cu cei din bv de instalatie si cei de la buzau , de la vernesti ma costa cu 400 ron mai ieftin decat cei de la Sc Limuzin Com Serv Srl si mai ales ca au recomandari bune cei de la vernesti pana la urma sapt viitoare acolo o sa ma duc .
|
Am revenit mi-am pus bomba pe masina merge bine, merci @floryano_zmp pentru recomandare sincer sa zic daca nu ziceai nu ma duceam la sebigaz buzau baieti au facut treaba buna nu simte diferenta intre gaz si benzina pretul a fost si el cel mai bun .Si acum o ultima intrebara voi de unde alimentati cu gaz :D.
|
hai sa o stapanesti sanatos.....gpl gasesti pe 13 decembrie cred ca e strada in spate la ONIX...
|
Sal, stie cineva daca imi pot monta instalatie gpl pe un opel vectra b .?cu motor 1600 cm 16v.Ca am fost la Martax si cica tre sa-mi demonteze rampa in doua ca nu are loc din cauza galeriei,si nu prea imi inspira incredere.Mulțumesc
|
Evident ca se poate monta, cine iti inspira incredere asta numai tu poti concluziona.
Este un post mai sus Numele companiei: Sc Limuzin Com Serv Srl Persoana de contact: Ferencz Atila Atila Adresa: 11 Iunie 1848, nr 21 Localitate: Brasov Judet: Brasov Telefon: 0722197408 Este cel mai vechi din brasov, si cel mai priceput zic eu. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning