![]() |
Caut pentru E36 coupe! URGENT!
Caut urmatoarele:
Coaja bord cu airbag(fara airbag,doar capacul), 2 aripi face-lift(stanga+dreapta), Consola coupe pentru 4 geamuri electrice, Panou clima digitala cu 2 recilcurari + aerisirea de deasupra casetofonului pentru clima digitala, Cutie automata completa pentru a fi pusa pe masina, Ceasuri de 6cyl,260 km/h, 2 fete de usi fata de individual negre, 1 stropitor far, Bandouri M, O capota de coupe, 2 tetiere spate de piele neagra, Bara stabilizatoare fata. Toate piesele vreau sa fie intr.o stare cat mai buna spre cea mai buna! Va rog atasati poze cat mai detaliate cu produsul. Multumesc. |
Re: Caut pentru E36 coupe! URGENT!
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
da de fapt videile asa....ce mai conteaza daca se potrivesc sau nu. |
Si am uitat sa spun ca vreau sa fie neagra coaja de bord.
Cititi de 2 ori pana sa postati galusti inutile! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu mai trebuie nici coaja de bord,multumesc emu!
|
Caut si becul de la capota!
|
dak vrei iti donez eu becul de la capota k nu am ce face cu el,am sa ma uit dak il mai am sigur si te anunt
|
mam uitat la becul de la capota dar am pierdut capacul acela de vine pus peste bec dar in rest este complet
|
Quote:
|
Tetiere achitionate.
Restul valabile !!! * Aripi face-lift (stanga+dreapta) * Consola coupe pentru 4 geamuri electrice * Panou clima digitala cu 2 recilcurari * Priza de aer de deasupra casetofonului pentru clima digitala dar cea pe cablu, nu pe mufa * Ceasuri de 6cyl. 260 km/h * 2x fete de usi fata de individual negre * 2x fete de usi fata, nu ma intereseaza starea lor, doar sa aibe prinderile (unde se infig clemele) BUNE * 1x stropitor far stanga, atat telescopul (cel de sub grila) cat si diuza (cea de pe grila) * Bandouri M * O capota de coupe * Bara stabilizatoare fata (cea dintre amortizoare) |
Quote:
bara stabilizatoare 328i 100ron spalator far ,piston,etc 100ron toate in stare f buna,daca te intereseaza la preturile de mai sus iti pun si poze,daca nu o seara placuta |
Quote:
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning