![]() |
Virusul meu...
5 Attachment(s)
Nu e cine stie ce dar mie imi place.
Oricum astept pareri si din partea voastra. Sa va traiasca masinutele! |
Re: Virusul meu...
Quote:
|
frumusel...
ce-mi place la el: -volanul -schimbatorul -bordul gri -stopurile (nu sunt de fabrica, nu?) -bandourile vopsite culoarea masinii ce nu-mi place la el: -presuletele "cromate" ce imita tabla striata -dunga laterala, neagra, nu are continuare pe fata/spate, si eu nu prea-i vad rostul pe masina (asta e parere subiectiva...) -ornamentul de toba...mai bine luai original de matiz cam atat...sa-l stapanesti si sa-l upgradezi sanatos! |
n'am cuvinte e superb...dak iai pune niste jenti si o toba mai frumoasa ar fi si mai superb multa bafta....... ;)
|
cum ai schimbat nuca de la schimbator? l-ai taiat sau l-ai de surubat pe cel vechi?
stopurile tu le-ai vopsit? oricum mult inainte |
3 Attachment(s)
Multumesc pentru pareri.
Vreau sa precizez urmatoarele: - Dunga neagra dupa laterale este o sarma ghimpata facuta de mine din autocolant.Am fost nevoit sa fac treaba asta din cauza unui "destept" care mi-a atins-o in parcare.Astfel am mascat zgarietura zic eu intr-un mod placut.Este o zgarietura superficiala dar ma stresa ideea. - Presurile mi-au placut si eu zic ca dau bine in masina avand in vedere combinatia de inox si negru de pe acolo. - Stopurile sunt facute de mine cu ajutorul unui sablon si a unui spray fumuriu. Initial am vrut sa le fac negre complet dar nu vreau sa ma injure ala din spate ca nu vede cand pun eu frana.Si plus de asta noaptea se vede super. - Volanul este luat de la Istanbul cu numai 10$ + 8$ cupla speciala pentru matiz.Vreau sa zic ca acolo gasesti oricefel de accesorii tuning foarte ieftine. Multa bafta tuturor |
""cum ai schimbat nuca de la schimbator? l-ai taiat sau l-ai de surubat pe cel vechi?""
In legatura cu schimbatorul de viteze...am incercat cumva sa scot mansonul dar nici o sansa.Cred ca e turnat. Asa ca l-am luat incet incet cu panza si am taiat teava exact de sub manson.Sfatul meu pentru cine vrea sa faca treaba asta e sa incerce cu un flex.Teava e plina si e dintr-un material foarte dur. |
eu cu barda am luat nuca aia jos e turnata)))))))))dar nu sa lasat usor
|
Super frumoasa masinutza si ingrijita s-o stapanesti sanatos ! Iti trebuie neaparat niste jante si ar merge niste neoane de interior in fatza la picioare si le lipesti pe mijloc jos pe unde iese aerul. Multa bafta
|
Lasa presurile astea ca dau destul de bine si se potrivesc cu restul interiorului. Faza naspa e ca dupa un timp se va duce cromul si va aparea negrul de dedesubt
|
Frumos gigantutzul. Imi place culoarea si volanul. Ar arata si mai bine cu oglinzile retrovizoare vopsite in culoarea masinii.
Sa ai bafta la ea! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning