![]() |
ebay
iti doresti ceva pentru masina ta si nu numai dar in romania e prea scump pot sa te ajut ebay-ul are de toate si preturile sunt in general bune pentru mai multe info mail [email protected] si iti pot comanda ce vrei :)
|
Re: ebay
aduci si alteceva sau numai pentru masina? de pe ce ebayuri aduci?
|
orice trimit de pe ebay :) www.ebay.com
|
De curiozitate ... la ceva din car-audio cam cat ar fi vama+transport pana in romania ? ... ceva la 300$
|
Quote:
Ai un pm de la mine ... :D |
raspuns la PM
Iar sisteme audio sunt o gramada recomand sa cautati selleru EONON el are cele mai bune preturi dupa parerea mea este defapt producator de echipamente audio si video pentru masina |
Inelele tahografice in cat timp le aduci si cat costa http://cgi.ebay.de/BMW-E24-635csi-62...QcmdZViewItem:
|
am incercat linkul ce mi l-ai dat manole dar nu merge si nu stiu daca paypalu meu e acceptat la www.ebay.de eu am cumparat doar de pe www.ebay.com
|
|
tu de inelele cromate spui sau de bordul complect scuze da nu prea inteleg bine germana :(
|
Scuza-ma daca n-am fost prea coerent! Eu vreau doar INELELE si ma intereseaza cat costa ele aduse in ROmania??????Multumesc
|
doar atat :) pai uite cauta-le pe www.ebay.com partea de us a ebay si daca le gasesti trimite-mi linku pe pm si vedem ce putem face ideea e ca shipingu nu poate fi scump de oare ce sunt usoare si le pot pune intr-un plic care iti ajunge in 4-5 zile si ar costa cam 15 dolari si sunt mai ieftine pe www.ebay.com decat pe .de
|
|
da se poate shipingul este 14 dolari dupa cum vad eu dar stii ca este un fel de model la scara redusa nu ? e o jucarie dupa cum am inteles eu
|
Quote:
Salut frate, Spune-mi si mie care este pretul final pentru : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/3-MIL...83821270QQrdZ1 Vad ca este la "Buy it now" cu 150 $. Doresc sa stiu cat platesc per total, cand si unde anume ???:?: Da-mi toate detaliile te rog. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning