![]() |
Dacia Berlina '83
9 Attachment(s)
Masina am luat-o de la o cunostinta acum un an, anul de fabricatie este 1983. In acest moment are 55.000 km. Masina a fost tinuta numai in garaj, cand am luat-o mi-a fost data si factura originala (a costat 80.000 lei):D si cele 2 seturi de chei originale dintre care unul absolut nefolosit. Cred ca a fost comanda speciala deoarece are servofrana, este isonorizata toata (capota fata - spate, aripi etc. cu un strat gros de antifon brobonat). Toata tabla este absolut originala si fara pic de rugina. Motorul are set Borgo frantuzesc original. Jantele model Canada superbalon le-am pus eu dupa ce le-am luat de la REMAT si m-am chinuit ceva sa le restaurez. Au fost curatate de rugina cu flexul cu o perie abraziva iar apoi cu smirghel, apoi roluite si date cu spray de zinc. Au latimea 5,5J si sunt incaltate cu gume Vredestein Quatrac 2 all season dimensiuni 175/70/13. Cand am luat-o avea jantele de 1300 cu cauciucuri 155/80/13.
Aceasta masina am luat-o din pasiune deoarece mi-a placut ca era impecabila cu toate ca are o varsta. Nu circul foarte des cu ea, am alta masina cu care circul zilnic. Pe viitor vreau sa o pastrez si sa o mentin intr-o stare cat mai buna. |
Re: Dacia Berlina '83
MAMA ASTA DA INTRETINERE!Felicitari e tare ai pus mana p masina buna.Ai grija de ea, k mai rar asa ceva.So stapanesti sanatos!
|
WAW e intretinuta e masina,daca nu te superi imi spui cat ai dat pe ea?Jantele arata super.Sa folosesti sanatos masina si fara incidente....
|
Mie imi place cum arata, am vazuto de aproape, chiar nu are sudura pe ea, tabla originala.
Dar asteptam parerile criticului de arta in domeniul Dacia, Manciur! |
Foarte frumos..sa o pastrezi sanatos si sa te bucuri de ea....si fara evenimente
|
SUPERBA!!!! sa ai grija de ea ;)
ce bord ai pe ea ??? |
Arata bine masina chiar ff bine!;)
|
arata bine masina!
manciur te asteptam cu critica ......... :P |
Multumesc pt impresii, ma bucur ca ele sunt pozitive si lumea inca aprecieaza Dacia.
@cristigeo69 - Are bord normal, nu stiu cum se numeste, urmatorul model dupa cel de 1300. O sa pun si niste poze cu interiorul. |
Quote:
|
o intrebare
de ce pe dreapta spate e mai lasata masina(vezi poza de pe al doilea rand) nu era asfaltu drept? oricum o masina cum nu mai gasesti felicitari |
wow... super bine!!! :)
hmmm... dl manciur cred ca nu a vazut inca acest post... d'aia intarzie cu replica!! =)) |
radule, f misto e..
cat ai dat pe ea..chiar sunt curios cu cat ai luat masina asta.. k arata grozav..nici alea din 1997-1998 nu arata asa de bine! imi place cum ai vopsit jentile (cum ai lasat buza aia nevopsita, doar cu lac..super frumos) |
felicitarii!!!!!!
arata extraordinar ,bravo |
Super tare! Sa ai grija de ea, sa nu care cumva sa iesi pe plaie cu ea sau mai rau, pe zapada!!! :D Var'miu a luat o Dacie de prin 78-79, cu 70.000 in bord(originali), vopsea originala, totul absolut stock pe ea. Vechiul proprietar daca ploua afara nu scotea masina (o tinea in garaj acoperita cu prelata), iar cand a luat fiusu permisu a vandut-o ca ii era frica sa i-o dea pe mana, si bou de var'miu i-a fier motoru in prima saptamana cand a luat-o, imi venea sa-i sparg freza!!! Am sa incerc sa-i fac poze, am uitat, avea si cauciucuri "Victoria" pe ea, erau de cand era si masina.:D Mai rar asa dar inca se mai gasesc Daciute foarte vechi dar totusi "tinere". Sa ai mare grija de ea, numai respect!:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning